Ma estére ez a must-go: a Trafóban Freakin' Disco

2019.12.28. 09:09, Recorder.hu

freakin_disco_650.jpg

(X) A Freakin’ Disco december 28-án, szombaton az eddigi legnagyobb koncertjére készül a Trafó Kortárs Művészetek Házában. A MONSTRE című produkció egyfajta összefoglalása lesz a zenekar elmúlt hat évének; az új számok mellett régieket is játszanak újraértelmezve, modern kísérleti tánczenét az első jammelésektől a Monster című lemez dalaiig. A Trafó három estés évzáró sorozata idén is hihetetlenül népszerű: tegnapi Ivan & The Parazol-fellépésre minden jegy elkelt, a holnapi dupla Qualitons-koncert szintén teltházas már - a mai Freakin' Disco show az egyetlen buli, ahová még bejuthatsz.

A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós pszichedelektronika. Második nagylemezük Monster címmel jelent meg 2018 novemberében. A rajta hallható Rules című dalhoz készült klipről szerte Európában írtak, döntőbe jutott a New York-i One Screen filmfesztiválon és a Berlin Music Video Awardson. A klip elnyerte a Legjobb Rendezés díját a 4. Magyar Klipszemlén.

A zenekar célja a hazai klub- és fesztiválkoncertek mellett külföldre is minél többször eljutni. Koncerteztek már többek között a Sziget, az Ozora, a Művészetek Völgye, a Kolorádó és a Bánkitó fesztiválokon, valamint Dániában, Angliában, Németországban is, és meghívást kaptak a 2018-as szlovéniai MENT és a budapesti BUSH showcase fesztiválokra is. A zenekar szerzett zenét színházi darabokhoz, divatbemutatóhoz és a Fővárosi Nagycirkusz előadásához is.

Jegyvásárlás ITT.

Facebook event ITT.

A díjnyertes Freakin' Disco-klip:

https://recorder.blog.hu/2019/12/28/ma_estere_ez_a_must_go_a_trafoban_freakin_disco
Ma estére ez a must-go: a Trafóban Freakin' Disco
süti beállítások módosítása