A Pixies jövő szeptemberben először koncertezik Magyarországon

2019.12.03. 14:02, Gaines

pixies_2020_1.jpg

Több mint harminc éve várjuk, hogy végre élőben is együtt énekelhessük a PixiesszelWhere Is My Mind?-ot, és láthassuk minden idők egyik legfontosabb zenekarát. Jövőre végre teljesül a kívánságunk: a zenekar szeptember másodikán a Budapest Parkban koncertezik.

Szóval a jó hír: végre jön hozzánk a Pixies. Kis üröm az örömben: ezt már Kim Deal nélkül teszi a zenekar, a basszusgitáros-vokálos alaptag ugyanis 2013-ban ismételten kivált a csapatból, miután 2004-ben, az 1993 óta tartó feloszlás után visszatért egyszer. (A helyébe lépő, idén elhunyt Kim Shattuckot alig néhány hónap után kirúgták, azóta Paz Lenchantin tölti be a basszusgitáros posztot.) Öröm az ürömben: a Pixies jelenlegi verziója a másik három alapító taggal két gyenge albumot követően az idei Beneath The Eyrie-vel mintha kezdenének kilábalni a mélypontról. Mindegy is, ez akkora hiánypótlás lesz, hogy akkor is ott lenne a helyünk, ha bugyuta dalokat játszanának csak Black Francisék, és hát nem (csak) bugyuta dalokat fognak játszani, hanem kultikus slágereket is, a Surfer Rosa, a Doolittle, a Bossanova és a Trompe le Monde összes népszerű és rejtett kincsét.

TOTÁLIS ŐRÜLET A VÉGÉIG: ÁTTEKINTETTÜK A PIXIES KARRIERJÉT

Tehát még egyszer: Pixies 2020. szeptember 2-án, a Budapest Parkban, itt a Facebook-eseményoldal, jegyek december 6-tól kaphatók a Budapest Park oldalán.

pixies_bpp_krea_1.jpeg

https://recorder.blog.hu/2019/12/03/a_pixies_jovo_szeptemberben_eloszor_koncertezik_magyarorszagon
A Pixies jövő szeptemberben először koncertezik Magyarországon
süti beállítások módosítása