Magyarradar és klippremier – Touch Me Not: Első látásra

2019.11.26. 10:00, Gaines

tmn.jpg

Az öt éve működő, "cukimetált" játszó Touch Me Not esküvős tematikájú klippel mutatja be a szerelem mibenlétét taglaló új szerzeményét, mi pedig a klipdal mellett bemutatjuk a zenekart is, vagyis ők magukat a Magyarradarban.

Mikor alakult: A Touch Me Not zenekar 2014-ben alakult meg

Hol alakult:  Budapesten

Tagok, hangszerek: 
 Kucsera Lilla (ének, basszusgitár),  Korbeák Norbert (gitár), Szőke Miklós Márk (dob), Bakonyi Ádám (gitár)

Stílus: Stílusunkra a cukimetál/popmetál jelzőt használjuk. A durvább zenei alapot a torzított gitárokkal erősítjük meg, illetve ehhez párosul Lilla kedves kis női énekhangja.

Hatások: Dalainkban igyekszünk különböző műfajokat vegyíteni, hisz mi magunk is más és más stílusú közegből érkeztünk. A súlyosabb breakdown-ok, funky-s elemek, pop betétek mind-mind megtalálhatóak zenénkben. Rengeteg zenekart fel tudnánk sorolni, akik hatással voltak vannak ránk.

Kiadó:
2019 októberétől a Magneoton Music Group alá tartozunk.

Történet: 2014-ben alakult meg a zenekar Kucsera Lilla vezetésével. Akkoriban még csajzenekarként működött. Majd az évek során a folyamatos tagcserék következtében egyre jobban felborult a nemek aránya. A jelenlegi végső felállását 2018-ban nyerte el.

Megjelenések:  Holnaptól EPÓceán klip

Küldetés: Szeretnénk minél több embernek, minél jobb zenét játszani.

Jövőkép: A magyar rock és metál rajongókkal szeretnénk jobban megismertetni magunkat, illetve jó lenne minél több fesztiválra eljutni. Azt gondoljuk és tapasztaljuk, hogy az általunk képviselt műfajnak van létjogosultsága.

Mellékprojektek:  Akusztikus projektek vannak Norbinál és Ádámnál, illetve Márk dobol még a Bordó Sárkány Régizene Rendben, illetve a Floyd Experiment- Pink Floyd tribute zenekart erősíti, de a zenekarnak így együtt nincs másik projektje.

Szexepil: Lilla cuki megjelenése nyakon öntve három szakállas borostás sráccal:)

Legnagyobb eredmény, elismerés: 
Müpa Garázsband tehetségkutató 1. hely; Vajdasági Örömazene tehetségkutató 1. hely

Legközelebbi koncert: Ez maradjon meglepetés :)


Az Első látásra című új dalról Kucsera Lilla, a zenekar frontembere mesélt: „Egy cimborámmal vitatkoztunk sokáig azon, hogy mi a szerelem. Ekkor azt mondta, az az igazi, mikor két ember első látásra egymásba zúg. Én nem értettem ezzel egyet, szerintem a szerelemért meg kell dolgozni, fel kell építeni, idő és rengeteg befektetett energia szükséges, ettől pedig stabilabb és erősebb, mint a hirtelen fellángolás. Ebből a vitából született az Első látásra ötlete. Nem attól vagy kemény, ha levadászod az oroszlánt, és kiteszed trófeának, hanem, ha megszelídíted és választást adsz neki, hogy hűséges legyen-e hozzád. Ha valaki erőlteti a szerelmet, az soha nem lesz igazi. A dal szövegében is megjelenik, hogy  a fullasztó, fojtogató szerelem taszító, helyette inkább megszelídíteni érdemes a másikat.”

A dal alapját Korbeák Norbert gitáros hozta, majd közösen a próbák során tökéletesítették a tracket. „Egy vidám, jó hangulatú klipet terveztünk és reméljük, hogy elértük a célunkat. Tipikus esküvői kliséket szerettünk volna kiparodizálni, feldobva egy kis mókázással. Az esküvő téma nagyon jó keretet ad a dalnak, a 3 vőlegény és a menyasszony karakterén keresztül reméljük átjön majd a dal mondanivalója" – árulta el a zenekar. – „Vicces volt, hogy a kinti forgatás helyszínén, Pilisborosjenőn épp futóverseny volt és mindenki sok boldogságot kívánt nekünk, csak épp nem lehetett eldönteni, hogy ki a vőlegény."


lássuk tehát a három vőlegény és egy menyasszony nagy napját: 

Touch Me Not a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_72.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/11/26/magyarradar_es_klippremier_touch_me_not_elso_latasra
Magyarradar és klippremier – Touch Me Not: Első látásra
süti beállítások módosítása