Üvölts farkasokkal, pogózz jelmezben! Akela és Baron Mantis az Instant Halloween-buliján

2019.10.30. 14:07, Gaines

instanthalloween.jpg

(X) Szeretsz beöltözni? És beöltözve bulizni? És beöltözve bulizni metálra meg powerrockra? Az Instant az év egyik legnagyobbnak ígérkező buliján, október 31-én, csütörtök este teljesíti a legvadabb Halloween-es álmainkat, régi legendákkal és új titánokkal, jelmezversennyel és alkalomhoz illően szellemes DJ-setekkel, egyszóval őrületes bulikkal több helyszínen.

Az Instant szervezésében megvalósuló halloween-i estén a kemény zenéké lesz a főszerep, és nem lesz könnyű eldönteni, melyik helyszínen mártózzunk meg benne. Aki az Instant-Fogas komplexum mellett dönt, az részt vehet az ikonikus Akela 24. Farkasnapján, holdüvöltéssel, falkázással, két új taggal, valamint két vendégzenekarral.

Az Akelát nem kell bemutatni, az 1990 óta kisebb megszakításokkal – és számos tagcserével, változó formációkkal – zenélő metálegyüttes tucatnyi EP-t és lemezt jelentetett meg az elmúlt közel három évtizedben, az 1993-as Farkastörvényeket beválogattuk minden idők legjobb hazai metállemezei közé, „a pofonszerű brutalitást szégyentelen humorral, alkoholgőzzel és már-már nevetségesen ragadós power/thrash-keverékkel elegyíti” – írtuk róla. Az egyik vendég, a miskolci Atomic szintén a magyar thrash-t fogja képviselni, míg a fővárosi Rebel powermetallal döngöli majd a közönséget.

Facebook-esemény

Ezzel párhuzamosan a Robotban a Baron Mantis jövőre várható új nagylemezéről mutat majd be néhány új dalt, meg persze a 2015-ös berobbanás óta megjelentetett két album, a Vis á Vis meg a Modern Love szerzeményeit. A powerrock-duó mozgalmas és nehéz éveket tudhat maga mögött, a balesetéből felépült frontember új dobossal lép színpadra, beharangozóként előző héten mutatták be nálunk a pompás Discipline című számot, és a hozzá készített klipet. Mindezek alapján igazi felszabadult örömzenélésre lehet számítani egy újult erővel visszatérő, koncerteken remek hangulatot és energiákat teremtő formációtól, akik a buli előtt maguk fognak dj-zni is.

Facebook-esemény

A Halloween-buli pedig nem is lenne Halloween-buli beöltözős jelmezverseny nélkül, a zsűri egész este járni fogja a termeket, hogy megkeresse a legkreatívabb, legegyedibb, legviccesebb és/vagy legborzongatóbb jelmezt. Fél egykor a Fogas táncterén lesz az eredményhirdetés, a győztesek különböző értékű fogyasztási kártyákkal és vásárlási utalványokkal lesznek gazdagabbak. De a lényeg persze, hogy mindenki jól érezze magát, amire a fenti zenekarok mellett még többek között a pompás lemezgyűjteményét néhány éve a Recorderen is bemutató DJ Suefo speciális setje, a FRAME és az UnterWelt rezidensei is gondoskodnak hajnalig. Jelmezben a belépés ingyenes, jelmez nélkül pedig este 22-től hajnali 3-ig ötszáz forint.

Facebook-esemény

https://recorder.blog.hu/2019/10/30/uvolts_farkasokkal_pogozz_jelmezben_akela_es_baron_mantis_az_instant_halloween-bulijan
Üvölts farkasokkal, pogózz jelmezben! Akela és Baron Mantis az Instant Halloween-buliján
süti beállítások módosítása