Madonna térdsérülés miatt ismét lefújta egy koncertjét

2019.10.08. 15:37, Gaines

madonna_madamex.jpg

Eddig nem alakul túl fényesen Madonna nagyszabású Madame X-turnéja, melynek keretében több nagyvárosban napokig-hetekig rezidens előadóként költözik be egy-egy színházterembe.

A legújabb stúdiólemezre épített turné szeptember közepén vette kezdetét New Yorkban, ahol a sztár tizenhat estén adja elő produkcióját a Brooklyni Zeneakadémia Howard Gilman Operaházban. Vagyis csak adná: a nyitóelőadásra eleve csúszással került sor, két koncertet egy hónappal későbbre halasztottak, a szeptember 15-ére kitűzött előadás pedig elmaradt.

RÉSZLETES LEMEZKRITIKÁNK A MADAME X-RŐL

Az október 7-ére jegyet váltott nézők is hoppon maradtak: a koncertet ezúttal azért kellett elhalasztani, mert Madonna térdsérülést szenvedett, és orvosai azt tanácsolták neki, három napig pihentesse a lábát. A helyzetről Madonna az Instagramján tájékoztatta a rajongókat, így fogalmazott alteregójáról: „Madame X-nek nehezére esik beismernie, hogy ő is csak emberből van, hús-vér lény”, hozzátéve, hogy nem szokta csak úgy feladni a dolgokat, és ez „jobban fáj nekem, mintsem képzelnétek”. A busás jegyárat kifizető közönségnek a sztár menedzsmentje azt javasolta, tartsák meg a jegyüket, és nemsokára informálják őket a koncert esetleges új időpontjáról.

MADONNA LEGIZGALMASABB ÁTVÁLTOZÁSAI

A későbbi dátumok közül az első chicagói és az első San Franciscó-i koncertet is átütemezték a szóban forgó városok utolsó előadásává, méghozzá azzal az indokkal, hogy problémák merültek fel a műsor „rendkívül egyedi vizuális és produkciós alkotóelemeivel”.

 

 

Címkék: madonna madame x
https://recorder.blog.hu/2019/10/08/madonna_terdserules_miatt_ismet_lefujta_egy_koncertjet
Madonna térdsérülés miatt ismét lefújta egy koncertjét
süti beállítások módosítása