Újra meg újra meghal Camila Cabello, és ez nagyon vicces

2019.09.13. 11:53, Gaines

cabello.png

A latin ízű modern r&b/pop egyre népszerűbb, idén nyáron duettes bombaslágerrel robbantó sztárja második lemezét beharangozó új klipje nemcsak időcsavaros, hanem még vicces is.

Az amerikai X-Factorban befutott Fifth Harmony nevű lánycsapatból sikeres szólókarrierre dobbantó Camila Cabello szép kört futott első lemezével – és kiemelt slágereivel, a Havanával és a Never Be The Same-mel –, jelölték például két Grammy-díjra, turnézott Taylor Swift előzenekaraként, de már saját jogán is megtöltött arénákat. Második albumára, az idén várható Romance-re két dallal készült, a Shamelesshez és a Liarhoz is készült klip, és utóbbi kifejezetten szórakoztató lett.

Rendezőként visszatért az a Dave Meyers, aki rengeteg világsztárnak hozott tető alá pompás klipeket, és aki a szappanoperákat és romkomokat parodizálta Cabellóval a Havana klipjében. Ezúttal egy másik filmes-sorozatos premissza kapja meg a magáét, az énekesnő által játszott főszereplő időhurokba keveredik, újra meg újra ugyanazt átéli, végzetén változtatni igyekszik, ami egyre viccesebb helyzeteket eredményez. Sok példa volt erre, a leghíresebb az Idétlen időkig, a legfrissebb a Russial Doll című sorozat, ami azzal csavarta ki az Idétlen időkiget, hogy a főszereplője állandóan meghalt; ezt a változatot veszi kölcsön a Liar videója, plusz megspékelve azzal, hogy a balvégzetű főhősnek igazat kell mondania a túlélése érdekében, és ezzel a környezetét is heveny igazmondásra készteti. Az ugyancsak szappanoperás nyitányt – dúsgazdag, de seggfej vőlegény és jóképű pincér között őrlődő hősnő – egyre abszurdabb fordulatok követik, kreatív „halálesetekkel”, már az elefántnál is azt hisszük, hogy ezt nem lehet tetézni, és csak azután jönnek a biciklisek meg a drónok.

Cabello nevét mellesleg az elmúlt hetekben leginkább Shawn Mendesszel párban lehet hallani, egyrészt közös duettjük, a Señorita listavezető lett az amerikai slágerlistán, másrészt együtt járnak, és miután sokan cikizték őket a neten, mert „úgy csókolóznak, mint a halak”, cáfolatként közzétettek egy videót, amelyen persze még véletlenül sem smárolnak rendesen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés,

https://recorder.blog.hu/2019/09/13/ujra_meg_ujra_meghal_camila_cabello_es_ez_nagyon_vicces
Újra meg újra meghal Camila Cabello, és ez nagyon vicces
süti beállítások módosítása