Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Az önkielégítés kívül-belül átváltoztat

2019.08.24. 12:07, Gaines

huxley_1.png

Az LA-be valósi Huxley Anne első klipjében az erdei maszturbálás oda vezethet, hogy az embert körbefonják a krómszövevények.

„Olvadtviasz-primitív seprűt meglovagoló, szabad bázisú elektromos varázslónő, vagy nu-diszkós művészpornó-nimfácska, hangulattól függően” – így jellemzi magát a DJ-ként és mindenféle elektronikus műfajban zenéket előállító Huxley Anne, aki júliusban jött ki Figs című EP-jével, melyen ethereal-experimentális zenei szőtteseket pakol mélygazdag hiphop-beatek fölé.

A Fury című dalhoz készült el első klipje, Gina Crow rendezésében, ami híven tükrözi a fenti biográfiát: a pszichedelikus-erotikus videóban egy áttetsző ruhát viselő nő elégíti ki magát a természet lágy ölén, miközben fröccsöntött, aranyfüstös maszkot és ruhát viselő alakok legyeskednek körülötte, és a fákat is behálózza valami nem organikus anyag. Hogy az átváltozás, amin a főhős keresztülmegy, pozitív vagy negatív előjelű, az jó kérdés: a három néma alak a görög mitológia rettegett bosszúálló istennőit, az Erinnüszöket testesítik meg, viszont a csoportképen úgy tűnik, mintha a főszereplő szolgái, alattvalói lennének. A hősnőt India Benet alakítja, aki a négyszeres Grammy-jelölt Eric Benet r’n’b-neosoul-énekes legidősebb lánya.

A klip diszkréten kezeli az önkielégítést, meztelenséget nem mutat, akinek explicitebb videók kellenek a témában, annak tudjuk ajánlani hat évvel ezelőtti maszturbálós toplistánkat, vagy Tiger Love klipjét, amiben az önkielégítő orosz modell ugyan nem változik át, de szintén a természetben adózik az örömöknek, ágyon, égben, lóháton.

https://recorder.blog.hu/2019/08/24/18_az_onkielegites_kivul-belul_atvaltoztat
18+ Az önkielégítés kívül-belül átváltoztat
süti beállítások módosítása