Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Szentségtörő lányok a négyzeten

2019.07.19. 18:03, Gaines

davanport.jpg

Egy napon, július 15-én hozott ki két underground hiphopcsaj is vallásos tematikájú és ikonográfiájú, erőteljes szexuális tartalmú videoklipet, méghozzá az Atlanti-óceán két oldaláról. Véletlen? Alighanem.

A chicagói illetőségű MC-t, aki tavaly év végén Angel Davanport néven adta ki debütáló szóló EP-jét, a Sore But Gratefult, korábban Angel, Young n’ Silky és Angelenah alteregó alatt ismerhettünk.  Már ha nagyon képben vagyunk a város indie hiphop színterével; Davanport a lányokat tömörítő Rapper Chicks kollektíva tagja, és vendégszerepelt például P.O.S. legutóbbi, 2017-es lemezén, a Chill, Dummyn egy szám erejéig. A szólólemezről a Jesus címet viselő dalhoz készült most klip, melynek már szövege is provokatív, arról rappel benne, hogy Jézus tuti meg akarja dugni, a refrén a pussy és a Jesus szavak halmozása, zenei hangzásban pedig trapalap keveredik enyhén horroros templomi orgonával. A videó fordított kereszttel indít, majd alulöltözött twerkölnek és vonaglanak (Davanport több szerepben is).

MÉG TÖBB KORHATÁROS VIDEOKLIP ERREFELÉ

Az óceán innenső oldalán, Galwayben találjuk Celaviedmait, az Írországban született, elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező 26 éves rappert, akit a Vice beválogatott az ír hiphop-szubkultúrának szentelt cikkében tárgyalt feltörekvő, ígéretes MC-k közé. A rapper, akivel még a szülei ismertették meg első számú inspirációját, Lil’ Kimet, a cikk szerint az egyik legmerészebb MC Írországban. Első kislemeze, a Dive tavaly jelent meg, most pedig újabb dallal jelentkezett: a Confessions egy kis Mozart-féle Lacrimosa-sample-lel indít (pontosabban, annak egy másik hiphop-remixével), a klipben pedig a foszforeszkáló sminkes Celaviedmai szamurájkardot nyalogató lányok, feszületek, mellbimbók közepette szentségtör.

https://recorder.blog.hu/2019/07/19/18_szentsegtoro_lanyok_a_negyzeten
18+ Szentségtörő lányok a négyzeten
süti beállítások módosítása