A popsztár mesterséges intelligenciával énekel, robottal spanol, majd pedig étellé változik

2019.07.15. 17:30, Gaines

ed-sheeran-antisocial.jpg

Ed Sheeran nem ismer határokat.

Múlt hét pénteken jelent meg a rőthajú énekes-dalszerző vendégművészes albuma, a No. 6 Collaboration Project, melynek minden számában közreműködött legalább egyvalakivel. Volt, hogy Mark Ronsonnal és Chris Stapletonnal váltott hardrockra, bár a videóban fel se bukkantak. Máshol összeboronálta Eminemet és 50 Centet. Vagy épp a nyár egyik slágerét hozta tető alá Justin Bieberrel. Utóbbihoz most új partnert is talált egy promóciós remix erejéig: a nyolc hétig brit slágerlistás toplistavezető I Don’t Care-ben lecserélte Biebert az Amazon virtuális asszisztensére, Alexára. Ennek meghallgatásához elég megkérni a cég okoshangszóróját, Echót, hogy duettezzen Sheerannel, és akkor az alábbi feldolgozás szól. Nem állítjuk, hogy Alexa rendkívüli muzikalitással rendelkeznek, de egy poénnak elmegy. (Bieber pedig ezalatt átruccant rajongójához, Billie Eilish-hez remixelni a Bad Girlt.)

VANNAK MÉG POPSZTÁROK? SZERINTÜNK IGEN, ÉS SHEERAN ÉS KÖZÉJÜK VALÓ

A lemezmegjelenés napján kihozott utolsó beharangozóban, az Antisocial videóklipjében az együttműködésbajnok Travis Scott társul be Sheeran mellé egy filmes utalásokkal telepakolt bolondozásba. A videót a veterán Dave Meyers rendezte (lásd még, Billie Eilish Bad Girl, Taylor Swift ME!, Kendrick Lamar HUMBLE, Ariana Grande, és persze Scott klipjei), és elsősorban arra nyújt alkalmat a sztárpárosnak, hogy komikus parókákba és jelmezekbe bújva marhuljanak egy sort. Sheerant többek között szemen csípi egy darázs, kék madarak támadják meg, robottal dolgozik az irodában, és túlméretezett távcsővel szemléli a világítótoronyhoz érkező hajókat. Scott pedig átvedlik Ollókezű Edwarddá, szétrobban a feje a Marson, aztán a Blöff is megidéződik, Ed Sheeran pedig csokihajú ehető bábuként esdekel a segítségünkért.

TUDOD-E, MENNYI PÉNZT KERESETT A SZIGETRE IS ÉRKEZŐ SHEERAN TURNÉZÁSSAL?

https://recorder.blog.hu/2019/07/15/a_popsztar_mesterseges_intelligenciaval_enekel_robottal_spanol_majd_pedig_etelle_valtozik
A popsztár mesterséges intelligenciával énekel, robottal spanol, majd pedig étellé változik
süti beállítások módosítása