Nyerj párosjegyet a jövő heti Pohoda Fesztiválra!

2019.06.30. 23:59, Recorder.hu

pohoda2019_2.jpg

Július 11-étől 13-áig tart a Pohoda Fesztivál a Budapestről autóval nagyjából három óra alatt elérhető trencséni repülőtéren, ahová 2011 óta szinte hazajárnak a Recorder munkatársai – és a nyárról-nyárra egyre több jó ízlésű magyarországi fesztiválturista. Most két szerencsés Recorder-olvasó két-két háromnapos bérletet kaphat ajándékba a várhatóan idén is teltházas eseményre.

A szervezők pár nappal ezelőtt jelentették be, hogy már csak 2000 belépőjük maradt, ami a sátorhellyel együtt 99 eurós jegyárakat és a fellépők listáját elnézve nem is csoda: legutóbbi ajánlónkban mi csak a tíz legnagyobb nevet emeltük ki Charlotte Gainsbourgtól Mac DeMarcón és Skeptán át a The Roots-ig, de valószínűleg senkinek sem okozna gondot akár több tucat további olyan előadót is kiválasztani, akik miatt tényleg megéri megtenni a kb. 260 kilométeres Budapest-Trencsén távolságot. 

Ha tehát szeretnél két bérletet nyerni az idei Pohodára, küldj egy emailt Pohoda 2019 tárggyal az info@recorder.hu emailcímre, benne az alábbi kérdésre adott válasszal:

Az Oasis melyik ex-tagja lép fel az idei Pohodán?

A. Bonehead

B. Liam Gallagher

C. Noel Gallagher

A helyesen válaszolók közül a két nyertest július 4-én, csütörtökön délben sorsoljuk, majd emailben értesítjük.

A pályázatra való jelentkezéssel elfogadod az itt olvasható Pályázati szabályzatot és az itt olvasható Adatvédelmi Tájékoztatót. 

https://recorder.blog.hu/2019/06/30/nyerj_parosjegyet_a_jovo_heti_pohoda_fesztivalra
Nyerj párosjegyet a jövő heti Pohoda Fesztiválra!
süti beállítások módosítása