Cardi B most megütheti a bokáját

2019.06.24. 17:04, Gaines

cardi-b.jpg

Egyszer fent, egyszer lent. Na jó, azért ez a lent még mindig nincs annyira lent.

Rövid- és leginkább bulvárhír. Cardi B-nek nem lehetett különösebb oka panaszra vasárnap este a BET díjátadó gáláján. Ő nyitotta meg az estet látványos produkciójával: táncosokkal, háttérvetítéssel, tűzijátékkal és Offsettel nyomta le a Cloutot és a Presst. Majd bezsebelte a legjobb albumnak és legjobb női hip-hop előadónak járó díjakat is. Egy fokkal kevésbé szórakoztató program vár rá kedden, akkor ugyanis vádesküdtszék előtt kell megjelennie.

CARDI B, A NAGY TABUDÖNTÖGETŐ - OLVASD EL A PORTRÉNKAT

Az ügy tavaly nyárra nyúlik vissza, Cardi B állítólag akkor keveredett bele egy New York-i sztriptízbárban kirobbant, tettlegességig fajuló szóváltásba. Egy pultos testvérpár, Sarah és Rachel Wattley azt állítják, hogy Cardi B féltékenységi rohamában – azt hitte, az egyikük lefeküdt a férjével, Offsettel – hozzájuk vágott egy piásüveget, meg néhány széket. Cardi B-t még októberben tartóztatták le, és a TMZ infói szerint összesen 14 vádpontban emeltek vádat ellene, köztük gondatlan veszélyeztetés és két rendbeli erőszakos bűncselekménnyel, súlyos testi sértés okozására irányuló szándékkal. A sztár tavaly októberben nemet mondott egy vádalkura, melynek folytán az ügyészek további nyomozást rendeltek el.

Cardi B-nek volt már dobálózós ügye, emlékezhetünk rá, amikor Nicki Minajzsal tavaly ősszel, a New York-i divathéten a Harper’s Bazaar buliján összebalhéztak, és Cardi B megdobta riválisát tűsarkújával. Annak az esetnek aztán nem lettek jogi következményei.

Címkék: cardi b
https://recorder.blog.hu/2019/06/24/cardi_b_most_megutheti_a_bokajat
Cardi B most megütheti a bokáját
süti beállítások módosítása