A Tinder még egyszerűbbé teszi a fesztiválos társkeresést

2019.05.03. 14:00, Gaines

festival-mode.png

A társkereső alkalmazás május elsején bevezetett Festival Mode nevű új fícsöre megkönnyíti majd a fesztiválos csajozást-pasizást – vagy épp a spontaneitást öli ki belőle?

Igazából meglepő, hogy a Tinder egészen eddig nem rukkolt még elő olyan móddal, ami a nyári fesztiválszezont célozza meg, na de most! Nem egy bonyolult dolog: a nemrég a Tinder U-n bevezetett „tavaszi szünet” funkcióhoz hasonlóan meg kell keresnünk a Festival Mode elnevezésű badge-et, hozzáadjuk a profilunkhoz, és innentől kezdve látni fogjuk a potenciális partnereknél, hogy melyik zenei fesztiválon vesznek részt, így könnyebb lesz velük matchelni. Egyszóval előre be lehet tervezni az alkalmi felszedéseket és légyottokat – egész pontosan három héttel az adott fesztivál kezdete előtt válik elérhetővé a megfelelő badge.

Ha most öregemberek lennénk, akik a pázsitjukról bottal kergetik el a millenialokat, akkor olyanokat mondhatnánk, hogy ezzel pont a varázsa veszik el a dolognak, elszemélytelenedik a világ, bezzeg régen még a nyakunkba vettük/nyakába ültünk a nagyszínpados koncert alatt a kiszemeltnek. De nem vagyunk öregemberek (annyira), a Tinder adatai szerint ráadásul e nélkül a funkció nélkül is sokkal többen töltötték le az alkalmazást a fesztiválszezonban, a tavalyi Bonnaroo-n például megháromszázszorozódott a mért Tinder-aktivitás az átlaghoz képest, igény tehát mindenképp van, és hát a lényeg úgyis a személyes találkozásnál dől el. Számunkra üröm az örömben, hogy a Tinder egyelőre csak 12 amerikai és brit fesztivállal vezeti be az új funkciót, köztük az említett Bonnaroo-n és a Loveboxon, arra még várnunk kell, hogy szigetelőket vagy voltosokat húzhassunk jobbra.

tinderfestivals.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/05/03/a_tinder_meg_egyszerubbe_teszi_a_fesztivalos_tarskeresest
A Tinder még egyszerűbbé teszi a fesztiválos társkeresést
süti beállítások módosítása