Justin Bieber szünetelteti a zenei pályafutását

2019.03.27. 11:57, Gaines

justin-bieber-in-iceland.jpg

A huszonöt éves popsztár megnyugtatta a rajongóit, hogy nem vonul végleg nyugdíjba, de stúdiózás és turnézás helyett egy ideig a lelki és mentális épségére fog koncentrálni. De hogy jön ide Izland?

Justin Bieber az Instagramon jelentette be ideiglenes visszavonulását, miután sokan faggatták, mikor rukkol elő új albummal. Utoljára a 2015-ös Purpose jelent meg tőle, azóta leginkább vendégeskedett más előadók számaiban, jelesül DJ Khaled I’m The One és No Brainer című slágereiben, David Guetta 2U-jában, és a 2017-es Despacito-remixében. „Végigturnéztam a tinédzserkoromat meg a húszas éveim elejét, és láthattátok rajtam, mennyire nem élveztem a legutóbbi turnét, nem ezt érdemlem, és ti sem ezt érdemlitek, mert pénzt költötök arra, hogy energikus, vidám, életteli, laza koncerten vehessetek részt, én pedig érzelmileg nem voltam képes megadni ezt nektek a turné vége felé” – fogalmaz Bieber barokk körmondatában. A sztár, aki tavaly novemberben nősült, most inkább „meg akar oldani néhány mélyen gyökerező problémát”, nehogy szétzuhanjon, és tönkremenjen a házassága. „A zene nagyon fontos számomra, de a legfontosabb a családom és az egészségem.”

MIT GONDOLTUNK A LEGUTÓBBI BIEBER-LEMEZRŐL? HÁT EZT

Bieber ettől függetlenül megelőlegezte, hogy előbb-utóbb visszatér „egy fasza lemezzel”, és a szövegben ezután jön a legfurcsább rész, ami úgy indul, mintha elkapná egy rapverze flowja, majd hirtelen átvált vallásos prédikációvá: „my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable” (szabad fordításban: „a trúságom tagadhatatlan, a lendületem leírhatatlan, az ő szeretete természetfeletti, kegyelme biztos támasz”). És persze búcsúzóul nyomatékosítja, ő a legnagyobb király, a topon van, meg minden.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. � but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Arról nem esett szó, mivel fogja tölteni a pihenőidejét, otthon ülős programokkal, vagy utazgatással, de egy természeti látványossághoz egy darabig tuti nem tud elmenni. Az izlandi Fjaðrárgljúfur szurdokot átmenetileg le kellett zárni a látogatók előtt, amiért egyesek Biebert okolják – írja a CNN Travel. Bieber ott forgatta 2015-ös klipjét, az I’ll Show You-t, és a 440 millió megtekintést begyűjtő videó miatt olyan sok turista kereste fel a helyet, ami környezeti károkat okozott. „2016, 2017 és 2018 között 50-80 százalékkal megugrott az arra kirándulók száma” – bosszankodott Daníel Freyr Jónsson, a nemzeti környezetvédelmi hivatal igazgatója.

HOSSZAN FOGLALKOZTUNK AZ IZLANDI KÖNNYŰZENÉVEL, MERT MEGÉRDEMLI

Tényleg külön cikkek szólnak arról, hogyan lehet végigjárni a klip helyszíneit, de a korábban kevéssé frekventált szurdok erózióját azért nem varrja mindenki Bieber nyakába: 2010 és 2017 között eleve megnégyszereződött a szigetország turisztikai forgalma, és a szurdok nem bírt el ennyi emberrel. „Ez a természeti csoda egyszerűen nem arra volt kitalálva, hogy ilyen népszerű legyen” – vélte Inga Hlin Palsdottir, az izlandi turisztikai ügynökség vezetője. „Jobb infrastruktúrát kell kiépítenünk a helyszínen, hogy egész évben fogadhassuk a látogatókat.” A szurdok júniusig tart zárva, így a nyári idegenforgalmi csúcsidő alatt ismét látogatható lesz.

TÍZ OBSKÚRUS ÉS KIVÁLÓ IZLANDI LEMEZ

Címkék: izland justin bieber
https://recorder.blog.hu/2019/03/27/justin_bieber_szunetelteti_a_zenei_palyafutasat
Justin Bieber szünetelteti a zenei pályafutását
süti beállítások módosítása