Így nézne ki Beyoncé, Justin Bieber és Taylor Swift a 80-as években!

2019.03.21. 10:31, Gaines

retroheader.jpg

Bongyorhaj, fitneszdressz és bunkofon.

A nosztalgiahullámok újabban már inkább a kilencvenes éveket nyaldossák – elég végignézni, milyen filmeket melegítenek újra a legnagyobb stúdiók a mozikban, lásd, Marvel kapitány –, de azért a művészek még mindig szívesen nyúlnak a nyolcvanas évek harsány esztétikájához. Mint azt a mellékelt ábra, jobban mondva, ábrák is mutatják.

Egy kolumbiai születésű, Melbourne-ben élő illusztrátor-grafikus, Fulvio Alejandro Obregon az Instagramján indított el egy képsorozatot, melyben mai popsztárokat ültet át harminc évvel ezelőtti lemezborítókra, és érdekes párhuzamos valóságról libbenti fel a fátylat. A dauerolt Beyoncé például  Learn How To Choose Husbands címmel adott ki kislemezt a Single Ladies helyett, Bruno Mars ironikus módon arról énekel, hogy rossz évtizedbe született, Drake pedig Lionel Richie-re van fazonírozva. A lényeg azonban nem is a szöveg, ami csak mérsékelten kreatív, hanem az összekarcolt borítók, a rózsaszín és ibolya különböző színváltozatait alkalmazó hátterek és a tökéletesen ciki hajviseletek, arcszőrzetek, ruhák együttese a rajzokon.

Alább a kedvenceink a The 2080s: Past Is The Future szériából, de az alkotó Instagram-fiókján még több retróképet lehet nézegetni.

retro9.jpg

retro8.jpg

retro7.jpg

retro6.jpg

retro5.jpg

retro4.jpg

retro3.jpg

retro2.jpg

retro1.jpg

 

https://recorder.blog.hu/2019/03/21/igy_nezne_ki_beyonce_justin_bieber_es_taylor_swift_a_80-as_evekben
Így nézne ki Beyoncé, Justin Bieber és Taylor Swift a 80-as években!
süti beállítások módosítása