Tombolj testközelből az ék zenekar jubileumi házibuliján!

2019.03.07. 09:00, Gaines

ek_foto_bodnar_david.jpg

Az ék tavaly novemberben nálunk mutatta be három számos EP-jét, az Orchardot, év végén pedig hangulatos, szlovén hegycsúcson forgatott, True Detective-es klippel fejelte ezt meg. Most speciális körülmények között, színpad nélküli koncerten fogja megünnepelni az ötödik születésnapját: a rendezvénynek inkább házibuli jellege lesz, ahol a rajongók 270 fokból nézhetik a zenekart. Vigyázat: csak 200 embert engednek be a szervezők!

Az április 5-ei, születésnapi koncerten, az Akvárium Klub Volt Lokáljában tartott koncerten a nézőtér az együttes körül lesz, és csak azért nem lehet 360 fokban körbesétálni az éket, mert működik mögöttük vizuál is. Lee Olivérék vendégeket is hívtak az eseményre, ott lesz Apey, Pásztor Samu az Anna & the Barbiesból, Szabó Áron Vasaló a Dope Calypsóból és Vastag Gábor, aki Kiss Tibi társa az Aranyakkor formációban, meg A Kutya Vacsorája tagja. A csapat szerint a rajongók olyan hangulatra számíthatnak, mint a Nirvana Smells Like Teen Spirit című dalának legendás klipjének látott tombolás; ez persze a közönségen is múlik, a koncertre szigorúan kétszáz embert engednek be, jobb tehát igyekezni a jegyvásárlással.  

Az ék öt éves pályafutása során jó néhány fordulóponton vannak már túl: az NKA Cseh Tamás Program támogatásával hamar felvettek és kiadtak egy lemezt, utána máris a Quimby előtt játszottak a Parkban, ahol az Anna & the Barbies-zal is felléptek. Feldolgozták a Legyen vöröst a Quimby válogatáslemezén, annak videójával bekerültek a klipszemle döntőjébe, és tavaly megnyerték a Fülesbagoly Tehetségkutatót, ahol Olivér a legjobb zenésznek járó díjat is megkapta. És öt év múlva ezt a koncertet is biztosan fordulópontként fogják emlegetni.


Még egyszer tehát: április 5, Akvárium Klub, 21 óra. Facebook-esemény ITT, jegyvásárlás ITT

Fotó: Bodnár Dávid

https://recorder.blog.hu/2019/03/07/tombolj_testkozelbol_az_ek_zenekar_jubileumi_hazibulijan
Tombolj testközelből az ék zenekar jubileumi házibuliján!
süti beállítások módosítása