Elton John és Elton John együtt énekelték el a Tiny Dancert

2019.02.26. 15:45, Gaines

elton.jpg

Nem, még mindig nem klónozták sikeresen az énekest, és nem is a hangmérnökök kevertek több hangsávnyi Elton Johnt egymás alá. Mindössze annyi történt, hogy a búcsúturnéjában rövid szünetet tartó Elton John az Oscar-partiján duettet énekelt Taron Egertonnal, aki a róla szóló életrajzi filmben őt fogja játszani.

A Rocketman című film június 6-án kerül majd a magyar mozikba, annak a Dexter Fletchernek a rendezésében, aki a Bohém rapszódia utolsó pár heti forgatását vezényelte le Bryan Singer kirúgása után. Az előzetes alapján nem rugaszkodik el túlzottan a zenés életrajzi filmek bevett paneljeitől: a párbeszédek szokás szerint a főhős zsenialitását nyomatékosítják, a cselekmény pedig Elton John gyerekkorától a legnagyobb sikereiig ível, a drogproblémáit és szexualitásának elfogadását is érintve. A képi világ ellenben pont olyan színes és extravagáns, mint amilyet az énekes pályafutása érdemel, és a klasszikus koncertjeleneteket musicalbetétek is kiegészítik.

NAGY ELTON JOHN-PORTRÉNK ITT OLVASHATÓ VÉGIG


A filmben a főszerepet alakító Taron Egerton (Kingsman-filmek, Énekelj!) saját maga énekli Elton John szólamát, és hogy hogyan teszi, azt az énekes-dalszerző éves AIDS-alapítványos Oscar-estjén meg is mutatta nekünk. Az állítólag rögtönzött duettben Elton John zongorán kíséri Egertont, aki az 1972-es Tiny Dancert énekli el meggyőző beleéléssel. Az énekes és a színész szemlátomást élvezték a közös zenélést, Elton John az utolsó refrénnél be is szállt vokálozni. Mibe fogadjunk, hogy jövő év elején az Oscar-gálán is viszontlátjuk majd őket?

https://recorder.blog.hu/2019/02/26/elton_john_es_elton_john_egyutt_enekeltek_el_a_tiny_dancert
Elton John és Elton John együtt énekelték el a Tiny Dancert
süti beállítások módosítása