Nép- és világzenészek! Most lehet jelentkezni a Budapest Ritmo 2019 showcase-ére

2019.02.09. 11:15, Gaines

bpritmo_2017_logo_black_cmyk.jpg

Idén októberben negyedszer rendezik meg a Budapest Ritmót. Bár a világzene őszi seregszemléje még messzinek tűnik, már most van teendője azoknak a feltörekvő zenekaroknak, akik részt akarnak majd venni a fesztivál ingyenes showcase-napján. Jelentkezés, figyelem!

A pályázati kiírás népzenei és világzenei előadóknak, zenekaroknak szól; a nemzetközi zsűri által kiválasztott három magyar és három régióbeli formáció október 3-án a Szimpla Kertben léphet fel a világzenei szakma képviselői és a közönség előtt, személyesen találkozhat a hazai és nemzetközi szakma neves alakjaival egy networking vacsora keretein belül, és részt vehet a fesztivál valamennyi programján. Az öttagú zsűri speed dating eseményen ad visszajelzést a showcase-koncertről, és tanácsokkal látja el a zenekarokat, már csak kapcsolatteremtési célból is érdemes tehát jelentkezni.

OTT VOLTUNK A LEGELSŐ RITMÓN, BE IS SZÁMOLTUNK RÓLA JÓL


Na de hogyan? A részletes pályázati kiírásért ide lehet kattintani, 45 perces koncertanyaggal, rövid bemutatkozással, három mp3 formátumú számmal vagy videóval kell elsősorban készülni, és ami még nagyon fontos, a határidő 2019. március 24-e, éjfél.

Facebook-esemény.


Videó a 2018-as Ritmo showcase-ről:

https://recorder.blog.hu/2019/02/09/nep-_es_vilagzeneszek_most_lehet_jelentkezni_a_budapest_ritmo_2019_showcase-ere
Nép- és világzenészek! Most lehet jelentkezni a Budapest Ritmo 2019 showcase-ére
süti beállítások módosítása