Lady Gaga és Bradley Cooper először adták elő élőben Oscar-jelölt slágerüket

2019.01.28. 13:00, Gaines

lady-gaga-and-bradley-cooper.jpg

A Csillag születik című film csúcspontja negyven perc után érkezik el, amikor Bradley Cooper rocksztár karaktere színpadra hívja az ismeretlen tehetséget játszó Lady Gagát, hogy nagyközönség előtt adják elő a nő Shallow című szerzeményét. A duettet eddig csak a filmben láthattuk, Lady Gaga turnéjának Las Vegas-i állomásán azonban – fordított szereposztásban – színpadra rángatta a közönség soraiban ülő Bradley Coopert, hogy előadják a filmes betétdalt.

Ez tehát az első alkalom, hogy élőben szólal meg kettejükkel a Shallow, és Las Vegasban is működik a filmben tapasztalt kémia: Lady Gaga először Cooper előtt guggolva hallgatja a színész-rendező által elénekelt első verzét, majd az énekesnő zongora elé ülve veszi át a stafétát, miközben Cooper intenzív tekintettel szuggerálja, hogy aztán a refrén alatt szolid léggitározásba kezdjen, és a zongora előtt ülve, egymást átkarolva fejezzék be a számot. Az előadás minden bizonnyal főpróba is egyben a február 24-ei Oscar-díjkiosztó gálára, ahol valamilyen formában el fog hangozni a Shallow, meglepő lenne, ha nem duettben, hasonló koreográfiával adnák elő a dalt.

A CSILLAG SZÜLETIK BEKERÜLT A HÚSZ KEDVENC TAVALYI FILMÜNK KÖZÉ - DE VAJON HANYADIK?


Érdekesség, hogy ezen az Oscar-várományos számon és a Fekete párduc betétdalán – Kendrick Lamar és SZA All The Stars című dalán – kívül nem láthatjuk majd a többi jelöltet a kategóriából. Általában mind az öt jelölt előadhatja a saját betétdalát, idén azonban többek között úgy próbálják lerövidíteni a gála időtartamát, hogy csak a fenti két szerzemény előadóit engedik fel a színpadra. Hoppon marad így Emily Blunt a Mary Poppins visszatér című musical betétdalával, nem adhatja elő I’ll Fight című számát az Oscar-díjas Jennifer Hudson, és attól is elesünk, hogy Tim Blake Nelson elgajdolja ironikus folkdalát a Coen-testvérek The Ballad Of Buster Scruggs című westernjéből.

https://recorder.blog.hu/2019/01/28/lady_gaga_es_bradley_cooper_eloszor_adtak_elo_eloben_oscar-jelolt_slageruket
Lady Gaga és Bradley Cooper először adták elő élőben Oscar-jelölt slágerüket
süti beállítások módosítása