Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A női szuperhősök spriccelnek a gyönyörtől

2018.11.28. 10:50, Gaines

power_1.jpg

Ilyet is csak a japánok tudnak kitalálni! – mondhatnánk, de ez most kivételesen amerikaiak műve. Búcsút inthetünk ártatlan Power Rangersös emlékeinknek.

Earl Sweatshirt tizenhat évesen jött ki első mixtape-jével, még a huszadik életévét sem töltötte be az első rendes album, a 2013-as Doris megjelenésekor. A Los Angeles-i székhelyű rapper, aki évekig a Tyler, the Creator köré szerveződő Odd Future hip-hop kollektíva oszlopos – és egyik legeredetibb – tagja volt, ezt 2015-ös, I Don’t Like Shit I Don’t Go Outside című, nyomott-minimalista, depresszíven befordulós-kitárulkozós lemezével követte, amit az év ötven legjobb albuma közé is beválogattunk, mindenképp komoly várakozás előzi meg tehát a pénteken esedékes harmadik sorlemez, a Some Rap Songs megjelenését.

Addig is azonban vendégeskedett The Alchemist legújabb, Bread című EP-jén (DJ-producer-rapper, volt már Mobb Deep és Action Bronson együttműködő zenei partnere), és az E. Coli címet viselő friss dalhoz készült is egy retro-őrült videó. A Jason Goldwatch rendezte klip az Ultraman című, 1966 és 1967 között futott japán szörnyes-szuperhősös sorozat egyik részéből idéz, eleinte még egészen ártatlanul, aztán új csavart véve: támadnak a szörnyek, az ufók, de nem kell félni, jön a Power Ranger-szerű Ultraman, és megmenti az emberek életét. Segítsége is akad Ultrawoman személyében. Akik aztán annyira izgalomba jönnek a gonosz óriáshüllő likvidálásától, hogy… ott helyben, a város közepén egymásnak esnek. A klip ekkor átalakul pornóparódiává, melyben az óriás szuperhősök szex közben maguk is helyrehozhatatlan kárt okoznak, lévén, Ultrawoman spriccelős orgazmusa szökőárként söpör végig a peches városon. Ezekkel a hősökkel mindig csak baj van.

2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS KLIPJEI EGY KATTINTÁSRA

 

https://recorder.blog.hu/2018/11/28/18_a_noi_szuperhosok_spriccelnek_a_gyonyortol
18+ A női szuperhősök spriccelnek a gyönyörtől
süti beállítások módosítása