Jön a Slipknot és Slash a VOLT Fesztiválra

2018.11.22. 12:39, Gaines

slipknot.jpg

A Telekom VOLT Fesztivál bejelentette az első nagy neveket a 2019. június 26-a és 29-e között megrendezendő soproni fesztiválra: a veterán magyar fesztiválfellépőnek számító Parov Stelar és az idei STRAND Fesztiválról ismerős Robin Schulz mellett harmadszor látogat hazánkba a Slipknot metálzenekar, és érkezik Slash, a Guns N’ Roses gitárosa is.

A klasszikus albumai mellett a legújabb lemezt is magával hozó Slipknot a nyitónapon lép majd fel a VOLT Nagyszínpadon, előtte a jövőre 30. születésnapját ünneplő Tankcsapda melegít majd be, de erre a napra több másik rockzenekarral is terveznek a szervezők. Slash a fesztivál második napján koncertezik zenekarával, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspiratorsszal – ők idén ősszel jelentették meg legújabb lemezüket, de egész biztosan megszólalnak majd a Guns N’ Roses legnagyobb slágerei is.

AZ UTAZÓ HORRORSHOW - FOTÓGALÉRIÁNK A 2015-ÖS BUDAPESTI SLIPKNOT-KONCERTRŐL


Az osztrák electro-swinger Parov Stelar csapatán, a slágergyáros német DJ-produceren, Robin Schulzon, valamint a Lost on You című slágerével elhíresült LP-n kívül olyan magyar előadókat jelentettek még be, mint Rúzsa Magdi, Majka és a Ők, illetve a Punnany Massif. „A következő hetekben a terveink szerint újabb hazai és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz“ – mondta el Lobenwein Norbert, a jövőre megint négynapos Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője.


A fesztivál honlapja.

A fesztivál Facebook-oldala.

https://recorder.blog.hu/2018/11/22/jon_a_slipknot_es_slash_a_volt_fesztivalra
Jön a Slipknot és Slash a VOLT Fesztiválra
süti beállítások módosítása