Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Már csak a vaginák menthetnek meg minket!

2018.11.10. 11:13, Gaines

planetb.jpg

Apokaliptikus videó a péniszek diktatúrájáról.

A Planet B új stop motion technikával animált klipje nem árul zsákbamacskát: rögtön az első snittben nyaktilóval fejeznek le egy termetes péniszt, és a hátralévő négy és fél percben is a férfi nemi szervek maradnak a főszereplők. Csak az első tíz másodpercben keresztre feszítik, náci zászlóval és a neonáci jelképként elhíresült Pepe, a békával masírozik, és kilövi az atombombát. Később feltűnik Donald Trump, mint egy igazi – másképp nem lehet mondani – faszfej, és vagina formájú űrhajók üzennek hadat a szőrös falloszok tömkelegének.

A hardcore punk/hip-hop keverék Disease Control nyakló nélkül ömlesztett, provokatív-mértéktelen őrülete egyszerre lenyűgöző, annyi elborult ötletet zsúfoltak bele, és kimerítő, mert mindezt kérlelhetetlen agresszivitással teszi. Nem burkoltan fogalmazza társadalmi-politikai metaforáit, hanem az arcunkba üvölti a felgyülemlett frusztrációt, majd kajánul röhög a reakciónkon.

A duó egyébként Justin Pearson zajzenészből (Locust) és Luke Henshaw producerből tevődik össze, hitvallásuk szerint „csibészes hangzású, kijózanító üzenetet tolmácsoló” dalokat szereznek, dolgoztak már Kool Keith-szel, Nick Zinnerrel (Yeah Yeah Yeahs), vagy Martin Atkinsszel a Ministryből és a Killing Joke-ból. „Eric Livingston tehetséges művész, remekül ért a megbotránkoztató dolgok tálalásához” – mondja Pearson a videó rendezőjéről. – „De hát, gőzöm sincs, manapság mi számít sértőnek. Elvégre rengeteg ember szavazott egy nagy, narancsfejű pöcsre, akiből hiányzik az empátia képessége. Ez szerintem épp elég sértő.”

2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓKLIPJEI EGY KATTINTÁSRA

 

https://recorder.blog.hu/2018/11/10/18_mar_csak_a_vaginak_menthetnek_meg_minket
18+ Már csak a vaginák menthetnek meg minket!
süti beállítások módosítása