Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Mi másra vágynánk, mint egy Marilyn Mansonos dildóra?

2018.10.19. 15:30, Gaines

dildo.jpg

Mindig ott van az a megfoghatatlan hiányérzet, az a frusztráló űr az életünkben, amiről nem is tudjuk pontosan, mi okozza, csak azt érezzük, hogy ha valahogy sikerülne betöltenünk, akkor végre megtapasztalhatnánk az igazi, felhőtlen boldogságot, a megnyugvást, a nirvánát. Na, most eljött ez a nap is, és nem kell mást tennünk, mint rákattintani a „megrendelés” gombra.

Marilyn Manson hivatalos oldalának áruházában ugyanis Halloween alkalmából új terméket dobtak piacra, hogy az őszi beöltözős ünnep ne csak az ijesztgetésről szólhasson, hanem az ijeszgetős szexről is. Mostantól bárki boldog tulajdonosa lehet a Marilyn Manson kisminkelt arcát viselő műpénisznek: a húsz centi magas, négy centi széles fekete szilikon dildó felső részéről az énekes bámul ránk, alján pedig tapadókorong található. A termékleírás szerint a szilikon antiallergén anyagból készült, a festék pedigt környezetkímélő, azonban „többszöri használat után” lekophat, szóval csak óvatosan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I guess this is...Halloween. #dickortreat

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés,

A műpénisz 125 dollárba kerül, és még egy ajándék táska is jár mellé. Manson ugyan nem veheti fel a versenyt a piacon a Rammsteinnel, akik 2009-ben komplett díszdobozos dildókollekciót dobtak piacra, de cserébe megajándékozott minket a #dickortreat hashtaggel, az is valami. Szép álmokat!

2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEOKLIPJEI ITT!

https://recorder.blog.hu/2018/10/19/18_mi_masra_vagynank_mint_egy_marilyn_mansonos_dildora
18+ Mi másra vágynánk, mint egy Marilyn Mansonos dildóra?
süti beállítások módosítása