Áll a bál, Lana Del Rey kihívta a hóra Azealia Bankset

2018.10.10. 14:00, Gaines

lana_azealia.jpg

Megvan még, hogy múlt héten Lana Del Rey élesen kritizálta egy Instagram-kommentben Kanye West közelmúltbeli, következetesen Trump-párti megszólalásait? Nos, nem kellett sokáig várni, hogy az eset nyilatkozatháborúvá terebélyesedjen, azonban az énekesnő vitapartnere nem az eredetileg kritizált rapper, hanem az annak védelmére kelő Azealia Banks.

A heves szóbeli összetűzés az Instagram helyett a változatosság kedvéért a Twitteren robbant ki. Banks még az ominózus Lana Del Rey-komment megjelenésének napján fakadt ki, és egy hat fejezetes tweetfolyamban vonta kérdőre a popsztárt, mondván, fehér nőként csupán önérdekből, könnyen szerezhető jó pontokért tesz úgy, mintha felháborodott volna, és egy „meggyengült” célpontot szemelt ki erre a célra. „Ne használd fel Kanyét a saját sekélyes céljaidra, hogy politikailag felvilágosultnak tűnhess”, feddte meg Del Reyt, aki Banks szerint ehelyett Trumpot is célba vehetné a „boszorkányos trükkjeivel”. „Kanye nem az ellenséged, nem ő AZ ellenség. Ami azt illeti, a szelektív felháborodásod miatt TE. leszel. az ellenség.” Mindennek tetejében még képmutatással is vádolta Del Reyt, amiért az énekesnő továbbra is együtt dolgozik ASAP Rockyval, akit még 2013-ban vád alá helyeztek egy női rajongója bántalmazásáért. (Majd ezt követően ő maga is a szelektív felháborodás csapdájába esett, ugyanis azzal folytatta a tweet-zuhatagot, hogy Ke$ha hazudik, amikor azt állítja, hogy a producere, Dr. Luke – aki Banksszel is dolgozott már korábban – megerőszakolta.)

A KESHA ÉS DR. LUKE-ÜGY RÉSZLETEI


Úgy tűnik, Del Rey csak egy héttel később vette észre Banks kirohanását, mert a mai napon reagált rá a Twitteren, igencsak velősen. Az első tweet még csak arról szól, hogy gyere ki a hóra, vagy a grundra, ne csak a szád járjon, majd egy olyan gyönyörű kettős tagadásos fenyegetéssel folytatja, amit muszáj eredetiben beidézni: „I won’t not fuck you the fuck up. Period.” Ezután elsiratja Bankset, aki szerinte a legjobb élő rapper is lehetett volna, ha nem marja el maga mellől az egyetlen embert, aki támogatta – azaz, Del Reyt –, amikor pedig Banks személyeskedéssel és a külsejét illető beszólással vág vissza, Del Rey ugyanabban a hangnemben ajánlja be Bankset egy pszichiáterhez, mert „nem hatnak a gyógyszerei”.

EZ IS EGY VOLT AZEALIA BANKS SOK BOTRÁNYÁBÓL


Íme Banks indító tweetje, majd utána Del Rey válaszai.

https://recorder.blog.hu/2018/10/10/all_a_bal_lana_del_rey_kihivta_a_hora_azealia_bankset
Áll a bál, Lana Del Rey kihívta a hóra Azealia Bankset
süti beállítások módosítása