Világhírű metáldobossal várja a látogatókat a Budapest Music Expo

2018.09.10. 10:42, Gaines

expo3_1.jpg

Idén rendezik meg tizenharmadik alkalommal a Budapest Music Expót, amely október 5. és 7. között várja az érdeklődőket. A rendezvény az elmúlt években egyre gigantikusabb méreteket öltött, 2016 óta közel 18 ezer négyzetméteres alapterületen, a Hungexpo „F” és „G” csarnokát is megtöltik a kiállítók. A hangszerek kipróbálása mellett a szervezők idén nagyobb hangsúlyt fektetnek a szakmai programokra, sztárvendégnek pedig meghívták a Megadeth dobosát.

A rendezvény legnagyobb vonzerejét szokás szerint az jelenti, hogy több tízezer hangszert lehet kipróbálni a billentyűktől a dobokon és a gitárokon át egészen a fúvós és vonós hangszerekig. Emellett rengeteg DJ-eszköz, lemezjátszó, pultok és fülesek állnak majd rendelkezésre, és a legmodernebb hang- és látványtechnikai megoldásokat is megismerhetik a látogatók. Az egyéni nézelődést több száz zenei esemény kíséri: a bejelentett fellépők között megtaláljuk az AWS-t, a Salvust és a Roy és Ádám Triót, a nagy durranás pedig a Soilwork egykori és a Megadeth jelenlegi dobosa, Dirk Verbeuren, aki Debrecent is érintő workshop turnéja keretében exkluzív hangszerbemutatót fog tartani.

TALÁN MÁR MINDENKI TÚLTETTE MAGÁT A MEGADETH LEGUTÓBBI, DICSTELEN MAGYAR SZEREPLÉSÉN


Új fejlemény, hogy önálló helyszínnel erősödik a szakmai és oktatási program. Speciális szakmai előadásokat tartanak a hang- és fénytechnika, a hangszigetelés, a keverés és önmenedzselés témaköreiben. Először költözik ki egyszerre a három nagy jogkezelő szervezet, az Artisjus, az EJI és a MAHASZ, a Zenészképző keretében tizenhárom zeneiskola települ ki standokkal és bemutatóórákkal, a Backstage Akadémia ingyenes pop- és rocktörténeti előadásai pedig nyitva állnak majd a nagyközönség előtt. Az Expón rendezik meg egyrészt az Öröm a Zene országos tehetségkutató versenyének döntőjét, valamint az Öröm a Zene díjkiosztóját, ahol a Hangszeresek Országos Szövetsége jóvoltából szakmai háttéremberek érdemeit is elismerik.


Tehát még egyszer: Budapest Music Expo, 2018. október 5-7., Hungexpo, Facebook-esemény. Részletes program a rendezvény honlapján várható majd.

https://recorder.blog.hu/2018/09/10/vilaghiru_metaldobossal_varja_a_latogatokat_a_budapest_music_expo
Világhírű metáldobossal várja a látogatókat a Budapest Music Expo
süti beállítások módosítása