DJ Khaled megint összecsődítette a szupercsapatát

2018.07.28. 11:59, Gaines

dj-khaled-no-brainer.png

A sztárproducer még véletlenül se hagyja el a járt utat a járatlanért, és a tavalyi slágerének közreműködőivel próbál meg a nyár királya lenni.

Az persze nem lesz könnyű, hiszen már tavaly sem sikerült elnyernie ezt a titulust: az I’m The One ugyan az első szám volt DJ Khaled karrierjében, amely a legnépszerűbb dalokat összesítő Hot 100 slágerlista élén landolt, mégis inkább úgy maradt meg az emlékezetünkben – már ha –, mint egy jellegtelen zenei alapokra helyezett nyálas sztárparádé, melynek ciki klipjében Justin Bieber, Chance The Rapper, Quavo és Lil Wayne minigolfozik. A No Brainer már a címében sem titkolja, mennyire evidens volt, hogy idén is összetrombitálja majd a kis csapatát, amiből csak Lil Wayne hiányzik: „még egy újabb”, kürtöli világgá egyből a klip elején a szakállas bulibáró.

A 2018-AS ÉV NYÁRI SLÁGEREI KÖZÉ BEFÉRHET

Aki gyűlölte az előző számot, az vélhetőleg ezt sem fogja rongyosra hallgatni, sok eredetiség nincs benne – a rókabőr az rókabőr –, de egy fokkal élvezetesebb a húzása, mint az I’m The One-nak. A kamuforgatáson játszódó klip is profibb munka (tegyük hozzá, tele szemérmetlen termékelhelyezéssel), az a Colin Tilley rendezte, aki a mai pop-rap szakma apraja-nagyjával dolgozott már együtt, az ő nevéhez köthető Kendrick Lamar Grammy-jelölt klipje, az Alright is. De most nem azt mutatjuk meg, hanem az új DJ Khaled-slágert.

Címkék: dj khaled
https://recorder.blog.hu/2018/07/28/dj_khaled_megint_osszecsoditette_a_szupercsapatat
DJ Khaled megint összecsődítette a szupercsapatát
süti beállítások módosítása