Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Nyaralás anyaszült meztelenül

2018.07.27. 19:51, Gaines

hottrash.jpg

A Hot Trash zenekar igazi celebmodellel dobja fel tengerparti nyaralós klipjét, aki nemrég még a Siratófal előtti nudizással borzolta fel a kedélyeket.

A One More Chance klipje egyáltalán nincs túlbonyolítva, lényegében egy mobiltelefon kamerájával felvett nyaralós videót láthatunk, amelybe otthon bevágtak egy-két légifelvételt is, mert úgy mégiscsak művészibb. Az égszínkék tenger önmagában is csábító, ám mindez meg van fejelve azzal, hogy a videón végig egy anyaszült meztelen lány pózol, csobban a vízbe, mosolyog a kamerába, és húz végig egy virágot a mellbimbóján. A hivatalos leírás szerint a klip azt az érzést hivatott megidézni, amikor előkerül a telefonunkon egy fotó az exünkről, és ránk törnek az emlékek, amelyekben szebbnek képzeljük a múltat, mint amilyen volt, miközben megfeledkezünk a rossz időszakokról, végül is, miért ne.

Az érdekes inkább a főszerepre felkért 25 éves belga aktmodell személye. Marisa Papen azzal híresült el ugyanis, hogy imád nudizni, a személyes szabadság szimbólumának és a művészi önkifejezés eszközének tekintve a vetkőzést, ezt pedig általában frekventált helyszíneken, népszerű látványosságoknál teszi meg. Mondjuk, ruha nélkül sétálgat a gízai piramisoknál, vagy épp Luxorban – mindkét alkalommal letartóztatták –, a legnagyobb megbotránkozást pedig akkor váltotta ki, amikor a jeruzsálemi Siratófallal szemben sütkérezett egy háztetőn. Papen saját bevallása szerint az akcióival csak a vallás és a politika határait tágítja, és abban bízik, hogy a művészetével eltörölheti a meztelenséggel kapcsolatos stigmákat.

A 2017-ES ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS KLIPJEI.

https://recorder.blog.hu/2018/07/27/_18_nyaralas_anyaszult_meztelenul
18+ Nyaralás anyaszült meztelenül
süti beállítások módosítása