SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (18. rész: SZIN)

2018.07.25. 09:01, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében az idén ötven éves Szegedi Ifjúsági Napok, vagyis a SZIN.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.SamsaraSzigetFekete ZajStrand, B.My.Lake.


# SZIN

Időpont: augusztus 22-26.

Helyszín: Szeged

Jegyár: 19.950 Ft

A Szeged környékén lakók sem maradnak ki a nyári fesztiválélményből akkor sem, ha nincsen kedvük messzire utazni. Az 50. (!) Szegedi Ifjúsági Napok ráadásul azokra is gondol, akik egy-két évtizeddel már túl vannak az ifjúságon: koncertet ad a Pet Shop Boys, lesz Faithless dj-szett és Ákos 50 koncert, de fellép a Rather Be slágerrel híressé vált Jess Glynne, valamint a 30Y is – ilyen merítés mellett pedig ki más zárná a négynapos rendezvényt, mint a húsz év óta aktív Sean Paul

Varga Zsófia


http://szin.org/


a 2017-es SZIN aftermovie-ja:


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/25/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_17_resz_szin
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (18. rész: SZIN)
süti beállítások módosítása