SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (16. rész: B.my.Lake)

2018.07.18. 08:32, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében a korábban az "Európa legjobb új fesztiválja" címet elnyerő, most frissen költözött B.my.Lake.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.Samsara, Sziget, Fekete Zaj, Strand.

# B.MY.LAKE

Időpont: augusztus 22-25.

Helyszín: Keszthely

Jegyár: bérlet 29.990 Ft

A hatéves B.my.Lake fokozatos növekvése miatt most már másodszorra költözik, ezúttal Zamárdiból Keszthelyre, de ez mégsem változtat a fesztivál underground és közvetlen jellegén. Az „elektronikus zene magyar Mekkája” névvel is illetett B.my.Lake a magyar fesztiválfelhozatal techno-minimal house fronton lévő korábbi hiányát pótolta, fellépői között így olyan nevek sorakoznak, mint Richie Hawtin, John Digweed, illetve az egyaránt három-három órás szettekkel készülő Marco Carola és Maceo Plex, vagy éppen a Tale Of Us.

Varga Zsófia


www.bmylake.hu/


a 2017-es B.My.Lake aftermovie-ja:


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/18/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_16_resz_b_my_lake
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (16. rész: B.my.Lake)
süti beállítások módosítása