SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (15. rész: Strand)

2018.07.17. 07:31, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében a Zamárdiban megrendezésre kerülő Strand.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.Samsara, Sziget, Fekete Zaj.


# STRAND

Időpont: augusztus 22-25.

Helyszín: Zamárdi

Jegyár: bérlet 08.01-ig 27.500 Ft

Régen a Volt fesztivál volt a Sziget-brancsba tartozó fesztiválok közül a legolcsóbb és legbarátságosabb, de amint megjelent a Strand, az vette át ezt a szerepet. Ennek megfelelően a megszokott fellépők (például a Brains vagy az Irie Maffia) mellett a régi Voltot idézően a lineup legnagyobb nevei a már Szigeten vagy Soundon korábban megfordult világsztárok lettek. Idén ezek a Thirty Seconds To Mars, a német house-DJ Robin Schulz, a Kensington és Fritz Kalkbrenner, illetve a tavasszal arénás koncertet adó Rag’n’Bone Man

Varga Zsófia


https://strandfesztival.com/


a 2017-es Strand aftermovie-ja:

 

FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/17/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_15_resz_strand
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (15. rész: Strand)
süti beállítások módosítása