SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (14. rész: Fekete Zaj)

2018.07.16. 08:39, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében az idén újjá éledő Fekete Zaj.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.Samsara, Sziget.

# FEKETE ZAJ

Időpont: augusztus 17-19.

Helyszín: Sástó

Jegyár: bérlet 11.990 Ft

2014-es búcsúja és az azóta megrendezett Osztálykirándulások után idénre feltámadt a metálos underground Fekete Zaj, mondhatni a hamvaiból – stílszerű hát, hogy fellép a Crippled Black Phoenix, de lesz francia posztmetál az Alcesttől, Aesthetic Perfection és Anna Von Hausswolff is, illetve megint hazánkba érkezik a Kaelan Mikla. A zajtengerben lesznek persze magyar hangok, a hagyománynak megfelelően többek között a VHK, az Entrópia Architektúra és a Perihelion, na meg számos képviselő a pesti klubélet szereplői közül, mindez a festői Mátrában.

Varga Zsófia


http://www.feketezaj.hu/


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/16/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_14_resz_fekete_zaj
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (14. rész: Fekete Zaj)
süti beállítások módosítása