SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (9. rész: Művészetek Völgye)

2018.07.09. 17:18, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen sűrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében a kapolcsi Művészetek Völgye.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfest, Campus.


# MŰVÉSZETEK VÖLGYE

Időpont: július 20-29.

Helyszín: Kapolcs

Jegyár: bérlet 07.13-ig 35.000 Ft

A Művészetek Völgye az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, ennek megfelelően pedig nemcsak koncertekkel, hanem érdekes író-olvasó találkozókkal, színházi előadásokkal, TEDx-beszélgetésekkel és a kapolcsi kastélyban filmritkaságok vetítésével várják a látogatókat. A sokféle program mellett szerencsére a változatos zenei összeállításra szintén figyelnek, fellép a nu jazz De Phazz, az Asian Dub Foundation, de lesz külön világzenei színpad is, illetve a Jazz Udvar kurátora Harcsa Veronika, aki persze több
formációban énekelni is fog.

Varga Zsófia


hwww.muveszetekvolgye.hu


INTERJÚNK IAMYANKKEL A MŰVÉSZETEK VÖLGYE KONCERTJÉNEK ELŐKÉSZÜLETEIRŐL.


a tavalyi Művölgy aftermovie-ja:

 
FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/09/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_9_resz_muveszetek_volgye
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (9. rész: Művészetek Völgye)
süti beállítások módosítása