Ride, Jessie Ware, Sophie, BadBadNotGood és mások a júliusi Pohoda fesztiválon!

2018.02.26. 16:46, rerecorder

ride_fb.png

A mindig szuper Pohoda fesztivál újabb adag fellépőt jelentetett be a 2018-as fesztiválra. Jön a tavaly remek lemezzel visszatért shoegaze-legenda Ride, az izgalmas elektronikát áruló Sophie, a szuper instrujazzhiphop BadBadNotGood vagy éppen Jessie Ware r&b-énekesnő. És nagyon fogynak a kedvezményes jegyek, már csak 200 db maradt!

A FESZTIVÁLT 2017-BEN, 2016-BAN2015-BEN2014-BEN2013-BAN ÉS 2011-BEN IS NAGYON ÉLVEZTÜK.


Az idei első pohodás híradásunkban sokan mások mellett St. Vincent, Danny Brown, The Chemical Brothers és Rodriguez fellépéséről számolhattunk be, a szlovák feszt azóta többek között bejelentette Jamie Cullumot, a Glass Animalst, a Kronos Quartetet, Helena Hauffot, a Scouting For Girlst, a tavalyi év világzenei szenzációját, az Ifriqiyya Électique-t és a nevével több fesztiválon is Jóbarátok-rajongókat összezavaró Ross From Friends-t.

Azóta újabb nagy fogásokkal gazdagodott a kínálat: a Ride-dal interjúztunk tavalyi visszatérésükkor, Sophie 2015-ös vad debütválogatása után idén adja ki első hivatalos albumát (és már Madonnától Vince Staples-ön át Charli XCX-ig és MØ-ig dolgozik be világsztároknak), Jessie Ware-rel szintén van interjúnk, a kanadai BadBadNotGood előző lemezét igen bírtuk, jön továbbá az év egyik nagy ígéretének tartott Jade Bird énekes-dalszerző és igazi kuriózumként egy kínai posztrockzenekar, a Re-TROS, amivel még Brian Eno is dolgozott.

A mindhárom napra érvényes jegyeket pillanatnyilag még 89 euróért lehet venni, ám érdemes nagyon sietni, mert a hétfő délutáni állás szerint már csak 200 bérletet lehet ilyen áron megszerezni. Ha ezek elfogynak, a fesztivál kezdetéig 99 euróért lehet majd a három napra érvényes bérleteket megvenni.


a Ride bő egy hete adott ki egy új EP-t (Tomorrow's Shore), arról szól a Catch You Dreaming

https://recorder.blog.hu/2018/02/26/ride_jessie_ware_sophie_badbadnotgood_es_masok_a_juliusi_pohoda_fesztivalon
Ride, Jessie Ware, Sophie, BadBadNotGood és mások a júliusi Pohoda fesztiválon!
süti beállítások módosítása