Fishing On Orfű: The Subways, Erik Sumo Band, erdélyi zenekarok

2018.02.23. 11:13, RRRecorder

the_subways.jpg

Bejelentették a június 20. és 23. közötti fesztivál fellépőit, köztük egy halom külföldit.

A legismertebb név a FOO bejelentéséből a visszajáró The Subways, akik több fesztivál- és klubkoncerteket is adtak már Magyarországon. Június 23-án, szombaton este lépnek fel a 2. számú nagyszínpadon. Brit még az Orchards és a BlackWaters, osztrák-brit a Petrol Girls, francia a Birds In Row és a Wallace. A régióból jön a cseh Donnie Darko és a lengyel BelzebonG, továbbá Erdélyből több zenekar is: a Palma Hills, a Bagossy Brothers Company és a sZempöl (alábbi számukat külön kiemeli a sajtóanyag). Komoly nép- és világzenei programot kínál a Fonó Borfalu, határon túli és belüli fellépőkkel (Szászcsávás Band, Heveder, Tokos, Eztán, illetve itt lesz Kaláka, Cimbaliband, Takáts Eszter, Csángálló, Parno Graszt, Dresch Vonós Quartet és mások).

A SUBWAYS LOGÓJÁT MAGYAR GRAFIKUS KÉSZÍTETTE

A magyar fellépők közül érdemes még kiemelni az Erik Sumo Bandet, hiszen ők (kissé megváltozott felállásban) mindössze két koncertet adnak 2018-ban: a Fishing On Orfűn és június 29-én a Kobuciban.

A sajtóközlemény többször hangsúlyozza, hogy "nem lesznek kommersz produkciók és még több teret kapnak a fiatalok"; és a fesztivál "sokkal inkább az értékformáló felfogásra helyezi a hangsúlyt, szemben a nagy tömegeket kiszolgáló szemlélettel"; a független, "szinte szponzormentes" Fishing "értékteremtő közösségi motor szeretne lenni, akár egy jó klub, lemezkiadó vagy rádióadó".

A teljes program már fent van a honlapon, a bérletek mellett már napijegyek is kaphatók ugyanott.

 

Címkék: fishing on orfű
https://recorder.blog.hu/2018/02/23/fishing_on_orfu_the_subways_erik_sumo_band_erdelyi_zenekarok
Fishing On Orfű: The Subways, Erik Sumo Band, erdélyi zenekarok
süti beállítások módosítása