Fergie „szexi” himnuszán röhög Amerika

2018.02.19. 15:19, RRRecorder

fergie_1.jpg

Fergie az NBA All-Star Game előtt énekelte a Star-Spangled Bannert. Sokan nem bírták elfojtani a nevetést közben, a netezők pedig versenyeznek a mémgyártásban.

A Super Bowl félidei koncertje ugyan a legnézettebb és leghíresebb a sporthoz kapcsolódó zenei események között, de sok más rendezvényen van koncert, illetve a himnusz eléneklése is kötelező elem. Ez utóbbiak leginkább akkor kerülnek be a hírekbe, ha valaki nagyot ég - és ez történt most Fergie-vel. Hamisnak ugyan nem nevezhető, ámde lassú, "jazzes" hajlításokkal és "szexis" (vagy annak szánt) megoldásokkal megtűzdelt előadása már közben is röhögést váltott ki a nézőkből és a játékosokból, utána pedig a netezők és az újságírók tort ültek.

A SUPERBOWL-KONCERT HŐSE EGY SRÁC VOLT, AKI TIMBERLAKE-KEL SZELFIZETT

Lássuk magát az előadást:


Shaquille O’Neal ugyan megvédte az interpretációt, mondván: "Más volt, szexi volt, nekem tetszett. Hagyjátok békén Fergie-t" - nem belőle lett mém, hanem például Draymond Green kosarasból, aki előbb tátott szájjal bámult, majd elröhögte magát.


De az is nagyon vicces, ahogy többen megpróbálják elfojtani a röhögést:


A képek mellett a szöveges viccelés is beindult. A Variety több lehetséges magyarázatot is felsorol (lehet, hogy ez egy balos összeesküvés volt, hogy ne csak a tiltakozók, hanem mindenki letérdeljen a himnusz alatt?), míg végül azt írja: "az is lehetséges, hogy Fergie tényleg egy igazi jazzénekesnőnek hiszi magát - bár ez a legvalószínűtlenebb elmélet mind közül".

És még:


No és persze:


AMIKOR FERGIE DIREKT VICCES: SOROZATGYILKOSOS KLIP AZ ÉNEKESNŐTŐL

Többen előszedték minden idők legrosszabb himnuszelőadásait. Itt van például egy hosszú lista; általában ezt a kettőt szokták minden idők legrémesebbjének tartani:

 


Hogy ne csak a bénázásról legyen szó: szintén egy NBA All-Star Game-en adta elő Marvin Gaye a himnuszt sajátos felfogásban, 35 évvel ezelőtt (ráadásul ugyanezen a helyszínen, az inglewoodi Forumban), amit a legemlékezetesebb előadások között tartanak számon - mint arról Sport és himnuszok című összeállításunkban már írtunk.

 

Címkék: fergie
https://recorder.blog.hu/2018/02/19/fergie_szexi_himnuszan_rohog_amerika
Fergie „szexi” himnuszán röhög Amerika
süti beállítások módosítása