A Super Bowl nagy nyertese a Timberlake-kel szelfiző srác

2018.02.06. 14:58, RRRecorder

selfiekid.jpg

#Selfiekid csinált egy szelfit a Sztárral, aztán a következő pillanatban a telefonját kezdte bámulni a bulizó tömeg közepén. Mémgyárosok hada képzelte el, mit csinálhatott - sajnos a valóság elég prózai.

Justin Timberlake vegyes fogadtatású Super Bowl-fellépése váratlan internetes hőst hozott: #selfiekid nem is a szelfije miatt mémesült meg, hanem amiatt, amit a következő pillanatban csinált:

 

A mémek arról szólnak, hogy mit csinált a srác a telefonjával, miközben mindenki körülötte őrülten bulizott: rákeresett arra, hogy ki is ez a Justin Timberlake; Beyoncé Super Bowl-fellépését nézte; vagy az anyukájának írt, hogy mentse ki innen, mert fél... A valóság persze nem ilyen szórakoztató - a St. Paul Pioneer Press által megtalált, azóta mindenféle médiát körbeturnézó 13 éves Ryan McKenna azért nyomkodta a telefont, mert újra akarta indítani a leállt videófelvevőt. Egyébként szinte azonnal elkezdtek záporozni a reakciók, úgyhogy a telefon a rengeteg értesítéssel is küzdött. Amúgy tudja, ki az a Justin Timberlake, mert rajongó, sőt, az éppen szóló Can’t Stop The Feeling a kedvenc száma!

EGY SOKKAL CSÚNYÁBBAN VÉGZŐDÖTT SZELFI

Mielőtt jönnek a mémek, elmondjuk, hogy utoljára Katy Perry 2015-ös félidei fellépése hozott új, váratlan mémet az emberiség életébe: ő volt Left Shark, vagyis a cápajelmezbe öltöztetett, furán táncoló figura, aki csak nemrég állt a nyilvánosság elé: elmondta, hogy nem bénázott vagy szabotált, hanem a koreográfia hagyott teret az improvizációnak, és mivel "kék cápajelmezben nem lehetséges coolnak lenni", ezért valami mással próbálkozott.

 

 

This gorgeous boy won LVP tnt. Bless his soul (@tank.sinatra)

A post shared by Elliot Tebele (@fuckjerry) on

 

 

 

Címkék: justin timberlake
https://recorder.blog.hu/2018/02/06/a_super_bowl_nagy_nyertese_a_timberlake-kel_szelfizo_srac
A Super Bowl nagy nyertese a Timberlake-kel szelfiző srác
süti beállítások módosítása