Késsel ment a koncertre, hogy elrabolja Lana Del Reyt, letartóztatták

2018.02.06. 11:49, RRRecorder

lana_del_rey.jpg

A férfi arról posztolt, hogy végre "újra a karjában tarthatja majd" az énekesnőt, és hogy a koncert után végre "egyek lesznek".

Letartóztattak egy férfit, aki késsel ment volna Lana Del Rey orlandói koncertjére. A korábban többszörösen - például fegyveres rablásért, hamisításért - elítélt Michael Shawn Hunt a közösségi oldalakon posztolt folyamatosan Lana Del Reyről. Olyasmiket írt, hogy a koncert után "végre egyek leszünk", "az én királynőm örökké az enyém lesz"; máshol azt tervezte, hogy a turné maradék részében elkíséri az énekesnőt, "táncolunk és beszélgetünk és együtt kitaláljuk a jövőnket". Egy videóban arról beszélt, hogy hamarosan távozni fog a városból (feltehetően Lana Del Rey társaságában), és valahogyan belekeverte Putyint, Hillary Clintont és Soros Györgyöt is. Aztán így búcsúzott: "találkozunk a túlsó oldalon".

Bár volt olyan barátja, aki sok szerencsét kívánt a párnak, valaki értesítette a rendőrséget a posztokról, és Huntot a koncert estéjén Uber-utazása végén rendőrök várták. Az őrszobán zavarosan beszélt, nem tudta megindokolni, miért van nála kés. A bíróságon viszont már összefüggőbben tagadta, hogy bármi rosszat akart volna Lana Del Reynek. "Írtam én bármi csúnyát róla, hogy bántani akarom vagy ilyesmit? Szerintem csak azt, hogy: szeretem, szeretem, szeretem, királynő, királynő, királynő" - mondta; nem kért ügyvédet. Jelenleg fogva tartják, a vád: emberrablási kísérlet és zaklatás. Lana Del Rey pedig megnyugtatta rajongóit, hogy jól van.

Orlandóban történt 2016 nyarán, hogy egy 27 éves férfi lelőtte Christina Grimmie énekesnőt, aztán saját magát is, emiatt a város rendőrsége a korábbiaknál nagyobb elővigyázatossággal jár el.

Címkék: lana del rey
https://recorder.blog.hu/2018/02/06/kessel_ment_a_koncertre_hogy_elrabolja_lana_del_reyt_letartoztattak
Késsel ment a koncertre, hogy elrabolja Lana Del Reyt, letartóztatták
süti beállítások módosítása