Andrew W.K. kifizette volna a slágerére gyorshajtó rajongó büntetését

2018.01.17. 11:18, RRRecorder

andrew_wk.jpg

A rajongó azt kérte, hogy egy nála méltóbb helyre menjen a pénz. Azért kapott valami szépet. Csodálatos hely is tud lenni az internet!

Szívmelengető Twitter-üzenetváltást generált egy Andrew W.K.-rajongó, Luke (szintén zenész), aki elkapatta magát a kilenc év kihagyás után márciusban új lemezzel visszatérő partirocker új számára, fel is kapta a sajtó. Az üzenetváltásba bekapcsolódott a BBC a dalt lejátszó műsorvezetője, Daniel P. Carter, az Andrew W.K.-turnéra jegyeket áruló cég, no és a büntetést kiszabó rendőrségi szerv is, két Andrew W.K.-számcímmel (lásd a linkeket alább) és egy napszemüveges smiley-val!

Luke Éppen a vezetek az M4-en, amikor a rádióban megszólal Andrew W.K. új száma, és most van egy büntim gyorshajtásért. Abszolút megérte.

Andrew W.K.: Ez a partizás ára.

Daniel P. Carter: Meg lehet állapítani a partizás árát?

Luke: Meg: 100 font, úgy tűnik. (35 ezer forint)

Andrew W.K.: Luke, szeretném neked kifizetni ezt a büntetést. Én szabadítottam el azt a szónikus partienergiát, ami ehhez vezetett. Megkereslek a részletekért.

Thames Valley Police: Lehet, hogy mókát akarsz és keményen partizni, mi viszont azt szeretnénk, hogy biztonságban legyél. Vezessetek biztonságosan és partizzatok (felelősen)! B-)

MyTicket UK: Hé, Luke, szeretnénk megadni neked az esélyt a kemény partizásra, válassz egy koncertet, és kapsz rá egy dupla jegyet.

Luke: Nagyon köszi, de megkértem Andrew-t, hogy egy nálam méltóbb célra fordítsa a pénzt, cserébe pedig már kaptam tőle jegyet.

 

Ez a szóban forgó dal, csak óvatosan:

Címkék: andrew w.k.
https://recorder.blog.hu/2018/01/17/andrew_w_k_kifizette_volna_a_slagerere_gyorshajto_rajongo_bunteteset
Andrew W.K. kifizette volna a slágerére gyorshajtó rajongó büntetését
süti beállítások módosítása