Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Meztelen képét árulták, kirakta ő maga

2017.11.07. 14:45, RRRecorder

sia_everyday_is_christmas.jpg

Sia ugye általában még az arcát is eltakarja - parókával, papírzacskóval stb. -, úgyhogy az ő esetében egy meztelen fotósorozat még az átlagnál is nagyobb szenzáció lett volna. A szenzáció megvan, a lesifotós viszont bukott rengeteg pénzt.

Sia saját dalaival is nagyon híres, ezen kívül rengeteg világsláger szerzője (Beyoncé, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry, Kylie Minogue és még sokan mások). Viszont annyira védi a magánéletét, hogy alig néhány kép van, amin látszik az arca. Általában eltakarja, vagy klipjeiben például Maddie Ziegler táncfenomént szerepelteti.

"A BEVÁNDORLÁSIAK TUTI MEGNÉZTÉK A MEZTELEN FOTÓIMAT"

Ehhez képest most megjelent a Twitterén egy kép a következő szöveggel: "Úgy tűnik, valaki meztelen fotókat akar rólam eladni a rajongóimnak. Megspórolom nektek a pénzt, itt van ingyen. Minden nap karácsony!"

Nem egészen világos, hogy mit jelent, hogy a "rajongóknak" akarták eladni a képeket, és nem mondjuk egy bulvárlapnak; mindenesetre a homályos, vízjelezett fotó alatt az olvasható: "Ha megvásárolod, megkapod a nem homályos változatot, és még 14 másik képet is." A kép sarkában a FameFlyNet paparazziügynökség neve szerepel - őket természetesen rengeteg újság megkereste, de nem kommentálták az ügyet. A rajongók általában nagyszerű, frappáns húzásnak tartják, amit Sia tett. Mármint nem azért, mert látszik a feneke, hanem mert jól kezelte a helyzetet. (Ha nem jelenik meg a fotó idelent, kattints a cikk címére odafent!)

 



KORHATÁROST MÉG? EGY ÉV LEGNÉZETTEBB 18+ VIDEÓI!

Címkék: sia korhatáros 18+
https://recorder.blog.hu/2017/11/07/18_meztelen_kepet_arultak_kirakta_o_maga
18+ Meztelen képét árulták, kirakta ő maga
süti beállítások módosítása