A pónik mindent elrontanak

2017.09.22. 11:12, RRRecorder

sia_rainbow_maddie_ziegler.jpg

Itt a hatodik Sia-klip a csodás, még mindig csak tizennégy éves Maddie Zieglerrel, aki most vízben táncol, amíg fel nem emelkedik. Ámde.

Maddie Ziegler 2011-ben, nyolcévesen tűnt fel anyukája társaságában a Dance Moms című műsorban, aztán 2014-ben Sia Chandelier című klipjében az egész világ rácsodálkozott elképesztő mozgására és mimikájára. Két újabb klippel teljesedett ki az első "trilógia", a (kissé túl)művészkedő Elastic Heartban Shia LaBeouffel táncolt, a Big Girls Don't Cry pedig Maddie arcára és kezére fókuszált. (Itt meg- vagy újranézhető mind a három.) Ezután 2016-ban a Cheap Thrills egyik változatában jót mókázott, a Greatest klipjében pedig gyerekek élére állt az akkor 13-14 éves táncosnő.

Most pedig itt a hatodik: a Rainbow című Sia-dal az Én kicsi pónim mozifilmben hangzik el, és ennek megfelelően számos jelenetet vágnak be a filmből, elég rossz ritmusérzékkel. Ráadásul Daniel Askill rendező - aki a kezdetektől fogva dolgozott ezeken a klipeken, csakúgy, mint Ryan Heffington koreográfus - mintha hirtelen elfelejtette volna, mitől működtek a korábbi klipek, és rengeteg távoli, művészi fényekkel és nedvességgel szétpacsmagolt képet használ. amikből kb. annyi jön le, hogy ez egy ügyes lány, pedig sokkal több annál.

Ha írnánk egy Top 5 Sia-videó, amiben Maddie Ziegler táncol - VIDEÓVAL! című cikket, akkor ez nem lenne benne.


Akkor legyen itt az előző kettő:

 

 

Címkék: sia maddie ziegler
https://recorder.blog.hu/2017/09/22/a_ponik_mindent_elrontanak
A pónik mindent elrontanak
süti beállítások módosítása