Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Nemrég még óriás műpéniszt reklámozott, most ő a legnagyobb sztár

2017.10.01. 11:08, RRRecorder

cardi_b.jpg

Cardi B-nek sikerült, ami eddig egyedül Lauryn Hillnek: női rapperként egyedül jutott a slágerlista csúcsára. Pedig nemrég még sztriptíztáncos volt, és "New York történelmének legnagyobb szexboltját" reklámozta.

Cardi B első hivatalosan kiadott száma, a Bodak Yellow eljutott a Billboard Hot 100 lista első helyére, amivel a slágerlista-történelem folyamán ő mindössze a második női rapper, akinek szólószámmal sikerült ezt elérnie - vagyis nem volt mellette vendégénekes, -rapper. Először és eddig utoljára majd' 19 éve, Lauryn Hillnek sikerült ez a Doo Wop (That Thing)-gel.


Azóta persze sorra jelennek meg a cikkek Cardi B-ről, már csak azért is, mert bőven róla mit írni ezen az érdekes tényen túl is. A most 24 éves Belcalis Almanzar trinidadi és dominikai szülők gyermeke, bronxi, egy időben sztriptíztáncosként tartotta el magát. Aztán 2014-ben amolyan internetes szenzáció lett belőle (az Instagramon jelenleg több mint 10 millió követője van), ennek nyomán pedig 2015-ben valóságshow-sztár lett a VH1 Love & Hip Hop: New York című műsorában. Két mixtape után az Atlantic szerződtette le, a major kiadónál megjelent, első "hivatalos" száma a Bodak Yellow. Ennek sikere főleg a stream szolgáltatóknak köszönhető.

HIPHOP ÉS NŐK? TÖRTÉNELMI ÁTTEKINTÉSÜNK A KEZDETEKTŐL NAPJAINKIG

Szokás ezt "modern kori tündérmesének" titulálni. Persze sok benne az ismerős elem, de mondjuk a "valóságshow-sztár zenei karrierbe kezd" történetek túlnyomó része szomorú véget ér. Cardi B különlegessége szókimondásában van: "ha netán valaki megpróbálta médiaképessé formálni, bizonyára tíz perc után feladta, mert úgy is azt mond, amit akar" - mondta róla egy rádiós DJ. Bizonyára ez az egyik vonzereje sokak számára, hiszen nagy melle és kerek feneke azért többeknek van, mint no. 1 slágere. Utóbbit (a feneként mármint) plasztikáztatta, és ezt is nyíltan vállalja, csakúgy, mint sztriptíztáncosi múltját.

Bizonyára ezért sem okozott nagy megrázkódtatást, amikor a Billboard észrevette, hogy nem olyan rég még a cselesen Romantic Depot nevű New York-i bolt reklámjában ajánlgatott a vásárlóknak hatalmas (mármint: HATALMAS) műpéniszt - hiszen itt nem romantikát, mint inkább szexuális segédeszközöket lehet kapni, több mint 100 ezer fajtát - soha New Yorkban ekkora szexbolt még nem volt!

KORHATÁROS VIDEÓK? ITT VANNAK EGY ÉV LEGNÉPSZERŰBBJEI

A történelmi nagyságú szexboltból visszatérve a popzenetörténelemre: az is egyedülálló, hogy Cardi B sikerét a pályatársak egyöntetű lelkesedéssel fogadták. Taylor Swift egyenesen rózsákat küldött neki, pedig az ő Look What You Made Me Do-ját ütötte ki az első helyről. Azonban fontosabb, hogy az összes nagynevű rappernő gratulált neki: Missy Elliott, Lil’ Kim, Trina és Nicki Minaj - pedig ez utóbbival nemrég még majdnem beef-háborúba bocsátkoztak.

A Billboard külön cikket írt erről, tehát a gratulációk jelentőségéről. Korábban ugyanis ha egyszerre egynél több nő jutott a hiphop csúcsai közelébe, akkor kettejüket (mert kettőnél több nem nagyon volt egyszerre) rögtön egymás ellen játszották ki, és jöttek a nagy szócsaták: Roxanne Shante és Real Roxanne a nyolcvanas években, aztán a leghíresebb, Lil’ Kim és Foxy Brown; majd Lady Luck és Remy Ma, Lil’ Kim és Nicki Minaj. Nicki Minaj és Remy Ma. "Így lehetett biztosítani az őket körülvevő férfiegók számára, hogy a rapből nem lesz csajok klubja." Ez a nagy összefogás (amibe csak Azealia Banks szeretett volna kicsit belerondítani, de hát őt ki veszi már komolyan?) talán közelebb hozza a napot, "amikor nem kell odatenni azt, hogy 'női' a 'rapper' szó elé" - írja a Billboard.

És egy kis emlékeztetőnek Lauryn Hill slágere:

Címkék: korhatáros 18+ cardi b
https://recorder.blog.hu/2017/10/01/18_nemreg_meg_orias_mupeniszt_reklamozott_most_o_a_legnagyobb_sztar
18+ Nemrég még óriás műpéniszt reklámozott, most ő a legnagyobb sztár
süti beállítások módosítása