Jövő héten érkezik Lana Del Rey új albuma

2017.07.13. 11:41, Frontrecorder

lanadelrey.jpg

A retro-romantikával bűvölő dreampop királynője, Lana Del Rey július 21-én tárja a világ elé negyedik albumát. A Lust For Life közreműködői közül kiemelkedik A$AP Rocky, aki két dalban is szerepel, mutatjuk mindkettőt.

Az énekesnő új stúdiólemezéről eddig három dal jött ki hivatalosan (a nyitó Love, a The Weeknddel közös címadó dal és a Coachella - Woodstock In My Mind), és most további kettő mellé kerülhet pipa. A Summer Bummer és a Groupie Love a lemezen egymás után következik, mindkettőben A$AP Rocky a sztárvendég (előbbiben az idén feltűnt atlantai rapper, Playboi Carti is szót kap), és mindkettőben a kurrens hiphop-hangzás találkozik Lana jellegzetes múltidéző zenei világával.


Az aktuális megszólalások beemelése kifejezetten cél volt ennél a lemeznél, az énekesnő dalszövegei pedig a korábbiaknál direktebben reflektálnak a jelenre, a "világ folyására"; Lana nem titkolja, hogy ezúttal a fiatal, tizen-huszonéves rajongóit célozza meg. Azért a "régi világ" iránti tiszteletadás sem marad el: a nagyszülők generációját Stevie Nicks és Sean Lennon képviseli a lemez egy-egy dalában.


a július 21-én megjelenő Lust For Life borítója:

lanaalbumcover.jpg

és a noteszlapra írt dallistája:

lanatracklist.jpg

https://recorder.blog.hu/2017/07/13/jovo_heten_erkezik_lana_del_rey_uj_albuma
Jövő héten érkezik Lana Del Rey új albuma
süti beállítások módosítása