Videopremier! Hoodoo Offenders: All Of You

2017.07.03. 11:00, rerecorder

allofyou.jpg

A 2014-ben alakult Hoodoo Offenders artrock/stoner-zenekar év elején egy kislemezzel harangozta be hamarosan érkező második albumát, most pedig a kislemez egyik dalához videó is készült. Pontosabban erdőben játszódó, egyoldalú szerelmet feltáró szövegvideó.

Szövegvideót készített hamarosan megjelenő második nagylemezéhez a Hoodoo Offenders. A három éve alakult stoner-art rockzenekar az All Of You című, egyoldalú szerelem történetét elmesélő dalhoz forgatott. A sötét hangulatú szám talán a legösszetettebb a Hoodoo repertoárjában, Bátor Gergő gitáros így mesél róla „a dal az elejétől kezdve folyamatosan építkezik, rakosgat, elvesz és végül kiteljesedik. A hangulata már a kezdetektől meghatározta a szöveg témáját is, Tooff, a szövegíró-basszusgitáros-énekesünk minden bizonnyal kellő személyes tapasztalattal bír e téren.”

A Hoodoo Offenders készülő második nagylemezének első két szerzeménye, a Jealousy és az All Of You egy kislemezen jelent meg tavasszal a Music Fashion Kiadó gondozásában, és elérhető az ismert online felületeken. A zenekar a második albumát az NKA és a Cseh Tamás Program segítségével itthon rögzítette, a keverés és masterelés pedig ismét Schram Dávid segítségével zajlott, Kanadában.

A klipet az Ocean Productions készítette, rendező: Ruprecht Vilmos és Varga Buda, operatőr: Varga Buda

a Hoodoo Offenders-t élőben legközelebb július 5-én, szerdán 20 órától lehet meghallgatni az A38 Hajó tetőteraszán, ahol a Pigeoncoma zenekarral lépnek fel, további infó erre


a szövegvideo: 


a Hoodoo Offenders
Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/07/03/videopremier_hoodoo_offenders_all_of_you
Videopremier! Hoodoo Offenders: All Of You
süti beállítások módosítása