Magyarradar – Rock Band For Old Men

2017.06.26. 16:46, rerecorder

a1036498113_10.jpg

A Puma Danger-gitáros Korb Géza szólóban Rock Band For Old Men projektjével a gitározós lofi chillwave, lofi pszichpop zenékhez kapcsolódik, képileg pedig a waporwave, hypnagogic pop giccsével játszik.

Megalakulás éve: 2016 eleje asszem.

Honnan: Kecskemét/Budapest.

Tagok: Korb Géza + élő zenekar: Gál Dániel, Illés Nándor, Kovács Dávid, Juhász Mihály, Hédl Áron, Jax Partlow, Nagy Balázs.

Stílus: Szomi trashpop.

Hatások: Haruomi Hosono, Taeko Onuki, Ryuchi Sakamoto, Charlie Rich, Notino 10 hours edition, Shigeo Sekito, Michael Franks, Mac DeMarco hehe, liftzenék, 80's japán city pop, jazz, funk.

Kiadók: Az élet.

Történet: Egy szörnyű dohos, sötét albérletben laktam, ahol egy nagy esőzés miatt nem volt áram három napig. Az ELMŰ azt mondta, hogy nincsenek szivattyúik. Rettentően mérges voltam, és ekkor írtam a most megjelent Eat Some Snacks & Cry című szám első változatát, meg a My Table Is A TV Stand című gigaslágert. Az íróasztalom egy tv szekrény volt, amitől nagyon fájt a hátam és folyton rinyáltam, hogy úgy érzem magam mint egy 70 éves öregember, innen a név. Ezután egy év alatt azokat az ötleteket, amik nem passzoltak a Puma Dangerbe, elkezdtem kidolgozgatni. Most lett kész.

Megjelenések: Eat Some Snacks & Cry vidike.

Küldetés: A giccs és a jóízlés határán egyensúlyozó popszámokat írni.

Jövőkép: Egy külvárosi kertesházban nagyon sok hangszerrel meg kutyával együtt élni. Meg persze headlinerkedni a kócsellán.

Mellékprojektek: Puma Danger? (Ez igazából a főprojekt.)

Szexepil: Kiskutyák, kutyás memék, majonéz, giccs, szomiság.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Anyukám pár óránként felhívott, hogy mennyien nézték meg a videót a YouTube-on! Meg tetszik neki a dal is.


a formáció (agy kolorádós koncert után) június 29-én élőben is bemutatkozik Budapesten, az A38 kiállítótermében lépnek fel a Black Bartók előtt, Facebook-eseményoldal


és akkor a szomipopklip: 


Rock Band For Old Men Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/06/26/magyarradar_rock_band_for_old_men
Magyarradar – Rock Band For Old Men
süti beállítások módosítása