Az emberek kutyának öltöznek Mac DeMarco új klipjében

2017.04.02. 13:24, prerecorder

macdemarcothisolddog-630x400.png

Mac DeMarco májusban érkező lemezéhez, a This Old Doghoz rendezett klipet. Naná, hogy kutyásat. Időközben olyan hírek is felreppentek, hogy apuka lesz a kanadai rocksztárból, amire az anyukája majdnem infarktust kapott. A kanadai énekes legújabb klipjét saját maga rendezte, amiben "human pups" azaz kutyaemberek fedezik fel Los Angeles városát. Új albumának címadó daláról a This Old Dog klipjéről lényegében az Egy kutya négy élete című film üzenetének megfogalmazásával nyilatkozott az énekes: "egy elkötelezett kutya rátalál saját létezésének lényegességére az emberek életén keresztül. Megtanít minket nevetni és szeretni. A reinkarnációk során a szerethető kutya kialakít egy megtörhetetlen kapcsolatot Ethannel. Miközben a fiú egyre idősebb lesz, a kutya visszatér az életébe, hogy emlékeztesse az igazi énjére."


MEGVAN, AMIKOR DEMARCO FELLÉPETT A KUPLUNGBAN? ITT A VELE KÉSZÜLT INTERJÚNK!

A történet során a klip szereplői körbejárják Kalifornia egyik legismertebb városát és annak környékét. Közben látszólag megtárgyalják az élet nagy kérdéseit és rátalálnak létezésük lényegességére. DeMarco is valami hasonló dolgon filozofálhatott egyik interjújában, amiben arról kérdezték, hogy lassan huszonhét éves lesz és eléri a rocksztárok halálának évszámát. Erre a következőket válaszolta: "Csomóan mondják, hogy néha fehér öngyújtót használok és, hogy ez azt jelenti: huszonhét évesen meg fogok halni. Állítólag az összes ilyen előadónak, aki meghalt ebben a korban, fehér öngyújtó volt a zsebében. Szóval, ja, a szülinapomat és a jövendőbeli apaságomat is izgatottan várom. Nem is tudom még mit várok. Lehet veszek holnap egy fehér öngyújtót és levágatom a golyóimat." Az énekes anyukája Agnes DeMarco, fia jövendőbeli apaságáról azt nyilatkozta, hogy majdnem szívrohamot kapott, mikor olvasta az interjút. Erről persze kiderült, hogy a kanadai énekes csak kekeckedett az interjúztatóval. 

Mac DeMarco idén a Sziget Fesztiválra is el fog látogatni, ami május ötödikén megjelenő albuma turnéjának egyik állomása lesz. 


addig is nézzük meg az énekes legfrissebb klipjét:

https://recorder.blog.hu/2017/04/02/az_emberek_kutyanak_oltoznek_mac_demarco_uj_klipjeben_kesz
Az emberek kutyának öltöznek Mac DeMarco új klipjében
süti beállítások módosítása