Ed Sheeran a héten minden rekordot megdöntött, jövő héten viszont már fiúbandát toboroz

2017.03.08. 17:38, prerecorder

2017_edsheeran_press_030317-768x488.jpg

Ed Sheeran legújabb albumának, a címében a matematikai írásjelek hagyományát (+ - 2011, x - 2014) folytató ÷ (divide)-nak a megjelenése napján nemcsak saját, hanem más előadók streamingrekordjait is megdöntötte. Sheeran egy Rolling Stone-interjúban ráadásul azt is elkottyantotta, hogy tervei között szerepel egy fiú szupercsapat összeállítása is.

Az alig tíz évvel ezelőtt még apró kocsmai színpadokon gitározgató dalszerző albuma március 3-án jelent meg, és egy nap leforgása alatt közel 70 millió Spotify-lejátszást produkált. Ezen az albumon szerepel az énekes legfrissebb slágere a Shape Of You, amit 10,12 milliószor hallgattak meg csak ezen a pénteki napon, a teljes lemezt pedig összesen pontosan 68,7 millió alkalommal játszották le 24 óra alatt Spotify-on. Sheeran ezekkel az adatokkal új rekordokat állított fel, és nemcsak saját korábbi csúcsát döntötte meg (január óta már a Shape Of You-é volt az egy nap alatt legtöbbször streamingelt dal rekordja 7,94 millió lejátszással), de az egy nap alatt indított albumstreamek korábbi rekordját is átadta a múltnak, azt eddig amúgy The Weeknd tartotta 29 millióval. 

A Spotify mellett az iTunes-on is jól szerepelt a lemez, kilencvennyolc országban debütált az első helyen, köztük Magyarországon is.


MIÉRT IS ILYEN SIKERES ED SHEERAN? ITT AZ ÉNEKES KARRIERJÉNEK 10 FONTOS PONTJA.


Miközben Sheeran serényen és szerényen döntögeti a rekordokat, legújabb interjújában elárulta, hogy jelenleg éppen meghallgatásokat tart egy fiúszupercsapat összeállításához. A dalszerző három-négy fiút fog kiválasztani, akiknek zenét ír és akiket elvisz magával turnézni is. Viszont azt is megemlítette, hogy a későbbiekben változtatni szeretne turnézási szokásain. "Úgy szeretnék turnézni, mint George Strait. Mindenhol megfordulok, majd elbújok négy évre" - nyilatkozta a magazinnak napjaink egyik legsikeresebb sztárja. 

 
itt hallgatható az év egyik legsikeresebb albuma:



Ed Sheeran újabb gigaslágere:

https://recorder.blog.hu/2017/03/08/ed_sheeran_fog_gondoskodni_arrol_hogy_nehogy_eltunjenek_a_fiubandak_kesz
Ed Sheeran a héten minden rekordot megdöntött, jövő héten viszont már fiúbandát toboroz
süti beállítások módosítása