Pályázatot hirdetett középiskolásoknak Müller Péter Sziámi zenekara

2017.03.07. 10:17, prerecorder

13495363_1315964791764376_6813228155265601934_o.jpg

Középiskolásoknak hirdetett meg pályázatot a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar. Az együttes Szeretni még című dalának feldolgozásait várják a pályázó fiataloktól. Az ötletet a tatabányai Árpád Gimnázium diákjai adták, amikor a zenekart egyik fellépésükön a tanulók egy gitárral elénekelték Sziámiéknak a dalt.

A Szeretni még feldolgozásainak nincsenek műfaji megkötései. Viszont a beküldött pályázatokat videóra szükséges rögzíteni, illetve középiskolás korú (14-19 éves) diákoknak kell előadni a dalt magyar nyelven. A határon túl élők jelentkezését is szívesen várja a zenekar. A videókat nem listázottként kell feltölteni a YouTube-ra, majd ennek linkjét az andfriends.szeretnimeg@gmail.com-ra el kell küldeni a zenekarnak. Egyéni jelentkezők, csoportok és osztályok is nevezhetnek. A levél tárgyaként a dal címét, SZERETNI MÉG, illetve a készítők nevét kell beírni.  

Beküldési határidő: 2017. április 30.
Eredményhirdetés és díjátadó: a Müller Péter Sziámi AndFriends május 12-i budapesti koncertjén a Dürer Kertben 

A legjobban sikerült feldolgozások értékes díjakban részesül: Roland GO:KEYS szintetizátor; nagy értékű egzotikus Cserépváros kézihangszer-összeállítás, egy kétnapos osztálykirándulás költségeinek fedezése, 4 db heti bérlet a Sziget fesztiválra, 4 db heti bérlet a VOLT fesztiválra, egyéves állandó belépő a Müller Péter Sziámi AndFriends koncertjeire, a legjobban megszólaló zenekarnak stúdiófelvétel és lyric vifdeóklip elkészítése és közzététele, valamint fellépési lehetőség a Müller Péter Sziámi AndFriends Sziget Fesztivált záró koncertjén.

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar tagjaiból, ill. szakmai résztvevőkből álló zsűri (Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Roszik Hella, Winterverber Csaba, Angler Ákos), valamint Bérczesi Róbert (hiperkarma), a dalban éneklő (és fütyülő) Baka Rebeka, Gerendai Károly (Sziget), Lobenwein Norbert (VOLT), Tóth Csaba (Roland East Europe Kft.) értékeli a produkciókat. Kakukktojás különdíjban részesül majd a korosztályon kívül eső (idősebb vagy fiatalabb) pályázóktól érkező munkák legkiválóbbját.


EBBEN A SZINTÉN FRISS DALBAN VISZONT ÁLLAMOSÍTÁSRÓL ÉNEKEL A MÜLLER PÉTER SZIÁMI.


és a szóban forgó dal: 

https://recorder.blog.hu/2017/03/07/palyazatot_hirdetett_kozepiskolasoknak_muller_peter_sziami_zenekara
Pályázatot hirdetett középiskolásoknak Müller Péter Sziámi zenekara
süti beállítások módosítása