Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Fényekbe és formákba veszett gyönyör az UNKLE új klipjében

2017.02.28. 11:51, rerecorder

unkle.jpg

Az UNKLE projekt tavaly nyáron jelentkezett eddigi leghosszabb szünete után a Cowboys Or Indians című dallal, ami már a hatodik nagylemezt vezette fel. Az album 2016-ban végül nem jelent meg, de 2017-ben egy még újabb dal is jelezte, hogy közeleg a kiadvány. Aminek címe van (The Road), megjelenése dátuma a 2017-es ígéreten túl még nincsen, de egy friss fény- és formaorgiás, sejtelmesen szexi videó is gyors eljövetelét sejteti. 

James Lavelle - a legendás Mo' Wax kiadó alapítója - saját zenei vízióit a folyton változó közreműködőkkel készülő UNKLE projektben éli ki, az első, 1998-as jelentkezés óta egyre rövidebb idők (öt, négy, egy, majd két év) teltek el két album között, de a 2010-es Where Did The Night Fall óta keveset hallhattunk róla, és most már akármikor is jelenik meg a hatodik stúdiólemez, az eddigi leghosszabb várakoztatás előzi meg. Azonban ezt enyhíti, hogy Lavelle nemrég közzétett egy új UNKLE-szerzeményt, a Keaton Hanson indiefolk előadóval elénekeltetett kamarazenés, ambientes Sick Lullaby-t, most pedig a tavalyi visszatérő dalhoz egy videót is. 

Az érzéki videóban megbabonázó exhibicionizmus sejlik fel a vizuális orgia mögött, a Warren Du Preez és Nick Thornton Jones videóművész páros egy fényekkel és formákkal enyhe pszichedéliában játszó, álomszerű klipet rendezett, amelyben női alakok élvezik és révülnek el a testük nyújtotta gyönyörökben.

18+ NA, EZEKBEN A VIDEÓKBAN IS SOK A MEZTELENSÉG!

a Cowboys Or Indians sejtelmesen érzéki videója: 


a Sick Lullaby című 2017-es UNKLE-dal: 

https://recorder.blog.hu/2017/02/28/18_fenyekbe_es_formakba_veszett_gyonyor_az_unkle_uj_klipjeben
18+ Fényekbe és formákba veszett gyönyör az UNKLE új klipjében
süti beállítások módosítása