Valamin dolgozik Lana Del Rey és Miles Kane

2017.02.27. 19:38, rerecorder

lana_4.jpg

Hogy pontosan miről van szó, egy külön projektről az énekesnő és a Last Shadow Puppets-tag között, vagy Lana Del Rey új nagylemezéről, az nem teljesen világos. A napokban új klippel is jelentkezett Lana Del Rey mindenesetre meglehetősen homályosan fogalmazott a BBC Radio 2-nak adott nyilatkozatában.

Az amerikai énekesnő, aki nemrég jött ki Love című dalával, idén új nagylemez megjelentetésére készül, amely elmondása szerint eredetileg 50-es/60-es évek-hangulatú, Shangri-Las-, és Joan Baez-hatású dalok gyűjteménye lett volna, ám az anyag végül jóval politikusabb, szociálisan érzékenyebb, közéletibb irányba kanyarodott el.

„Ahogy a helyzet forrósodott politikailag, azt vettem észre, hogy a szövegek sokkal inkább abba az irányba tartanak. Ilyenformán a hangzás is aktuálisabb lett, és azt éreztem, hogy sokkal inkább a közönségem fiatalabbik feléhez szeretnék beszélni.” – nyilatkozta az énekesnő.

Na, de hogy mi a helyzet ezzel a bizonyos titokzatos kollaborációval. Lana Del Rey szerint „szórakozásból dolgoznak valamin”. Ezt a közlést az éppen a Los Angeles-i stúdióban tartózkodó Miles Kane azzal egészítette ki, vagy kavarta meg, hogy éppen csak „beugrott egy kávéra”. És, hogy ennek a valaminek köze van-e a Last Shadow Puppets-hez? „Nem, ez valami teljesen más, amin dolgozunk” - mondta az énekesnő.

Ez a mostani hír egyébként nem előzmény nélkül való. A YouTube-on látható például egy videó, amin Lana Del Rey, Kane, a másik Last Shadow Puppet, Alex Turner – akinek anyazenekar, az Arctic Monkeys a hírek szerint új lemezen dolgozik – és a Tame Impala tagja, Cam Avery együtt "éneklik" Elton John Tiny Dancer című klasszikusát karaoke-verzióban.


Lana Del Rey új klipes dala, a Love


az Elton-klasszikus karaoke-üvöltésben: 

https://recorder.blog.hu/2017/02/27/valamin_dolgozik_lana_del_rey_es_miles_kane
Valamin dolgozik Lana Del Rey és Miles Kane
süti beállítások módosítása