Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Testünk gép, érzékszerveink érzéketlenek, szexualitásunk szintetikus

2017.02.21. 20:22, rerecorder

pre_2.jpg

A disztópikus klipek sorát folytatja most egy indusztriális dalhoz készült videó – ami a Los Angeles-i iparirockos/metálos/szintipopos Precious Child legújabb dalához, a My Little Problemhez forgott és egy brazil születésű feminista poszt-internet videóművész, Cade készítette. A klip a biológia és a technika, a nő és a férfi, valamint a fájdalom és a gyönyör között elmosódó határt vizsgálja.

Precious Child egzisztencialista kérdéseket feszeget sokrétű zenéjében, adott már ki metállemezt, indusztriális zenéket, készített soundtracket Neil Gaiman fantasy író 2016-os életrajzi dokumentumfilmjéhez, a Dream Dangerouslyhoz, jelenleg az indusztrimetál Filter és a posztindusztriális Puscifer tagjaival dolgozik új lemezén. A My Little Problem a Trapped című hatszámos idei EP-jén szerepel és az elmosódó határokról szól, a dalról hosszan mesél a szerző a Paste magazinos premierben. A klipet Cade rendezte, akit pont akkor talált meg a projekt, amikor már kezdte a maga meghatározta "feminista poszt-internet művész" megjelölést túlzottan is jelentés nélkülinek érezni. A friss videóban arra a popkulturális jelenségre reflektál, amely a gépiesedés felé tereli az emberit. Arra, hogy a fájdalom egyre precízebb és sikeresebb kiküszöbölése közben az érzések is kivesznek testünkből. "A kérdés az, hogy ha a technológia lehetőséget teremt arra, hogy magunkat tudattal rendelkező gépekké formáljuk, olyanokká, amelyek nem éreznek fájdalmat, akkor fogunk-e majd egyáltalán bármit érezni azon kívül, hogy mennyire nyomasztó a létezés?" - teszi fel a kérdést a rendezőnő, aki maga is szerepel a videóban. David Cronenberg Videodrome-ja nyilvánvaló hatás az explicit képekkel teli klipben, amelyben a női nemi szervből kiálló kábeleknél is durvább vizuális elem, amikor a főszereplő saját vérét spricceli a szemébe.

18+ EGY EGÉSZ ÉVRE VALÓ KORHATÁROS VIDEÓT MUTATUNK ITT!

a klip reflektál arra az egyenlőtlen brit szextörvényre is, amely a szexualitás betiltott megjelenítései között a férfinél jóval erősebben cenzúrázza a nőit (például férfi ejakuláció ok, női ejakuláció nem oké): 

https://recorder.blog.hu/2017/02/21/18_testunk_gep_erzekszerveink_erzeketlenek_szexualitasunk_szintetikus
18+ Testünk gép, érzékszerveink érzéketlenek, szexualitásunk szintetikus
süti beállítások módosítása