Kutyadráma a Stranger Things sztárjával, hardcore punkra

2016.11.28. 07:55, Frontrecorder

pup_1.jpg

Kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni, hát még ha egyszerre mindkettő adott, a gyerek ráadásul az egyik legjobban körülrajongott új sorozat, a Stranger Things szereplője - meg is vettük a PUP kanadai hardcore punk zenekar új klipjét!

A 2013-ban indult torontói PUP idén májusban adta ki második albumát, erről a Sleep In The Heat című dalhoz készült most klip. A dalt a frontember, Stefan Babcock azután írta, hogy díszállatként tartott kaméleonja elpusztult. A klip ugyancsak házi kedvencünk elvesztését dolgozza fel, bár kaméleon helyett kutyával, ami valószínűleg túl személyes lett volna a gitáros-énekes számára, viszont nyilván sokkal több nézőt megérint. A szívszorító történetben egy kamaszokból álló HC punk zenekar vezetője magához vesz egy kóbor kutyát, aki aztán nagyon beteg lesz, ezzel nehéz döntés elé állítva a srácot - lesz vajon hepiend?

A szívszorító videó ember főszereplője a 13 éves Finn Wolfhard, aki Mike-ot alakítja a Stranger Things-ben. A nyolcvanas évek sci-fi/horror öröksége előtt tisztelgő sorozat sztárja a zenekar nagy rajongója, egyszer még Seattle-be is elutazott Vancouverből a koncertjük kedvéért, és két éve már szerepelt egy PUP-klipben, ebben. Állítása szerint a Sleep In The Heat videójában nemcsak mímeli a gitározást, amit ezek alapján el is hiszünk.


Eközben a Stranger Things Elevenje, 
Millie Bobby Brown a brit Sigma új klipjében létható:

Címkék: PUP stranger things
https://recorder.blog.hu/2016/11/28/kutyadrama_a_stranger_things_sztarjaval_hardcore_punkra
Kutyadráma a Stranger Things sztárjával, hardcore punkra
süti beállítások módosítása